Fa o schimbare radicala de look cu extensii par

Leave a comment
Dan Bradu seo

Dorinta de a-si schimba look-ul din cand in cand este o caracteristica specific feminina. Fie ca doresti sa iti impresionezi partenerul sau, pur si simplu, vrei sa faci schimbarea pentru tine, ca femeie este normal sa vrei mereu ceva nou, ceva care sa te faca sa te simti bine in corpul tau.

Acum poti apela la extensii par, secretul care pana acum cativa ani apartinea doar divelor. Si tu iti poti face aparitia intr-o zi cu parul lung pana la talie si iti poti soca prietenii sau colegii care stiau ca parul tau nu trece, de fapt, de umeri. Cand vei vrea sa iti cumperi extensii par vei vedea ca ai chiar mai multe tipuri dintre care poti alege.

Daca esti incepatoare in domeniul acesta, poate ca ar fi mai indicat sa incepi cu extensii par clip on. Avantajul acestora este ca nu necesita aplicare la salon, ci le poti pune acasa, in fata oglinzii, cu ajutorul unei prietene.

Aceste extensii par pot fi scoase inainte de culcare, ceea ce face intretinerea lor foarte simpla: se spala si se dau cu balsam si masca de par separat, astfel evitand incalcirea firelor de par remy cu parul tau natural. Purtand extensii clip on pentru o perioada, iti poti da seama daca extensiile sunt pentru tine si daca merita sa investesti in extensii par permanente.

Daca esti sigura ca iti doresti un par lung pentru o perioada de cateva luni, poti apela cu incredere la extensii par cu cheratina, acestea fiind cele mai populare de pe piata la ora actuala. Extensiile cu cheratina sunt cele mai rezistente si, desi sunt aplicate la cald cu ajutorul unui aparat special, ele nu afecteaza firul de par.

Mai mult, cheratina de inalta calitate ajuta la regenerarea firelor de par cu care intra in contact. Daca alegi acest tip de extensii par, nu va trebui sa le inlocuiesti decat dupa aproximativ patru luni. In tot acest timp nici nu le vei simti.

Mai poti apela si la extensii par semipermanente, care presupun atasarea de parul tau natural cu ajutorul unor inele foarte mici si delicate, care sunt stranse cu un aparat special, la rece. Aceasta este o metoda destul de simpla si foarte sigura pentru parul tau, care nu va avea de suferit.

Extensiile cu microring sunt semipermanente deoarece rezista pentru numai trei luni. Daca ai incercat extensiile clip on si ai decis ca vrei mai mult, poate ca este mai bine sa apelezi la extensii par cu microring inainte de a le incerca pe cele cu cheratina. Foarte multe femei le prefera pe acestea, deoarece le este frica de faptul ca aplicarea la cald ale celor cu cheratina ar putea afecta firul de par.

Indiferent de tipul de extensii par natural pe care il alegi, asigura-te ca noua ta coafura te avantajeaza perfect si te face sa te simti cu adevarat speciala cand iesi in societate. Fie ca mergi la serviciu, te vezi cu prietenii sau mergi in vacanta cu partenerul, meriti sa arati bine si sa te mandresti cu parul tau.

Leave a Reply