Terapia cu vacuum – generalitati

Terapia cu vacuum – generalitati

0 Shares
0
0
0

Vacuumul este un aparat complex care trateaza in cel mai eficient mod atat grasimea cat si celulita in etape, totul incapand de la spargerea depunerilor de grasime si terminandu-se cueliminarea lor prin sistemul limfatic.

Terapia cu vacuum este de fapt un masaj, dar nu un masaj oarecare ci un masaj profund si care se face pe o suprafata mare din coarp.

Acest masaj cu vacuum se efectueaza prin intermediul unui aparat vacuum profesional, care are in dotare ventuze de diferite marimi, iar prin intermediul acestor ventuze pielea este desprinsa de grasime, in timp ce grasimea este desprinsa de musculatura, producand-se in acest fel spargerea nodulilor celulitici si totodata desprinderea stratului adipos, iar rezultatul este reprezentat de aspectul neted al corpului.

Aparatul profesional de vacuum este dotat pe langa ventuze si cu capete de aspiratie, dar mai vine la pachet si cu bile metalice (numite dispersoare), prin intermediul carora gruparile de lipocite sunt dispersate, in timp ce lichidul acumulat in exces este drenat iar circulatia sangvina se intensifica intensificata, iar drept urmare pielea isi recapata atat fermitatea cat si elasticitatea.

Tratamentul cu vacuum se realizeaza neaparat cu ajutorul unui ulei anticelulitic, care trebuie sa fie aplicat pe zona tratata.

Miscarea aparatului se realizeaza in sensul vaselor limfatice, mai exact de jos in sus. In zona abdominala miscarile se efecteuaza in sensul acelor de ceasornic. In zona membrelor superioare, miscarea se realizeaza de la cot la umar.

Miscarile pot sa fie liniare, in forma de zig-zag, perpendiculare- in cazul membrelor inferioare in zona interna, circulare.

Referitor la aceasta terapie trebuie specificat ca se realizeaza cu intenstitatea adaptata nevoilor si suportabilitatii fiecarui pacient in parte.

Pentru a beneficia de rezultate optime in lupta cu celulita ar fi ideal ca persoanele care opteaza pentru terapia cu vacuum sa o combine si cu alte tratamente, cum ar fi de exemplu impachetarile anticelulitice in termocuverta cu crema de termosudatie. Acestea impachetari pot sa reduca in mod considerabil stratul de grasime, grabind distrugerea celulelor grase.

De asemenea, ar fi indicata si procedura de Ionic detox, alaturi de terapia cu vacuum, pentru ca aceasta procedura este mai mult decat perfecta in ceea ce priveste eliminarea metalelor grele si a tuturor toxinelor care se regasesc in sistemul limfatic.

Stilul de viata  conteaza deasemenea foarte mult, iar important de precizat este faptul ca se recomanda consumarea unui numar cat mai mare de fructe si legume, si  trebuie specificat faptul ca trebuie consumat cel putin 1 litru si jumatate de apa plata pe zi atat in timpul tratamentului. Aceasta cantitate de apa trebuie insa consumata si dupa finalizarea terapiei, pentru ca rezultatele sea se mentina.

Cat despre terapia cu vacuum, trebuie precizat ca aceasta se realizeaza in cadrul mai multor sedinte, care pot dura maxim 40 de minute la nivel corporal si maxim 20 de minute la nivel facial.

Rezultatele in urma acestei terapii, vor incepe sa se vada dupa 2-3 sedinte.  Important este ca persoanele care incep un asemenea tratament sa il si termine, iar apoi sa participe din cand in cand la sedinte de terapie vacuum pentru intretinere.

0 Shares
You May Also Like
Ce este liposuctia?

Ce este liposuctia?

In anul 2018 imaginea conteaza extrem de mult, asa ca acesta este si motivul pentru care atat femeile…
Citeste Tot