Factori importanti in alegerea rochiei de revelion

Factori importanti in alegerea rochiei de revelion

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale iernii, este fara indoiala revelionul, datorita petrecerilor fastuoase la care fiecare dintre noi participam, pentru a sarbatori noaptea dintre ani.

Trebuie mentionat insa si faptul ca pentru o multime de femei, revelionul vine cu o multime de batai de cap, datorita faptului ca acestea nu stiu spre ce rochie sa isi indrepte atentia.

In momentul in care trebuie sa isi aleaga rochii de revelion, cu siguranta femeile vor tine cont de o multime de detalii importante, pentru ca isi doresc ca intr-un final sa isi aleaga rochia ideala.

In primul rand, femeile trebuie sa fie constiente de faptul ca au anumite puncta forte, dar si anumite imperfectiuni ale corpului, asa ca vor trebui sa tina cont de acest aspect pentru a-si alege rochia ideala.

Acest lucru inseamna ca doamnele vor trebui sa scoata cat mai mult posibil in evidenta fiecare mic avantaj pe care il au, dar si sa ascunda cat mai mult posibil fiecare imperfectiune a corpului, pentru ca doar asa vor arata foarte bine in noaptea dintre ani.

Mai apoi, femeile vor trebui sa tina cont si de materialul din care este realizata rochia, iar aici trebuie amintit faptul ca rochiile de revelion pot sa fie croite din mai multe materiale, precum catifeaua, dantela sau chiar si voalul.

Tinand cont de tendintele in moda, dar si de grosimea materialului, si nu in ultimul rand de faptul ca totusi discutam despre revelion, cea mai indicata textura pentru rochiile de revelion este catifeaua, asa ca femeile ar cam trebui sa se orienteze spre rochii din catifea, atunci cand vine vorba despre alegerea rochiei pentru revelion.

Nici alegerea unei rochii din dantela nu ar fi o idee rea, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca si dantela este un material calduros, precum catifeaua.

Mai apoi, conteaza foarte mult si dimensiunile rochiei alese, pentru ca se pot gasi atat rochii lungi de revelion, cat si rochii scurte de revelion, sau rochii de revelion care sa aiba lungime medie.

Aici este foarte important de precizat faptul ca o femeie nu trebuie sa isi aleaga neaparat o rochie de revelion in functie de preferinte, ci trebuie sa isi aleaga o rochie de revelion in functie de punctele sale forte, si de imperfectiunile sale, pentru a iesi in evidenta in sens pozitiv.

Un alt factor care cu siguranta conteaza foarte mult in alegerea rochiei de revelion, este reprezentat de culoarea acesteia. Se spune ca in noaptea de revelion, pentru ca anul care vine sa fie unul plin de realizari si de succese, toata lumea trebuie sa poarte ceva rosu, asa ca si rochiile pentru revelion ar trebui sa fie de culoare rosie, indiferent de nuanta.

Sunt insa si o multime de femei care nu pun mare pret pe aceste sfaturi, asa ca ele isi vor alege o rochie pe care o vor considera ideala pentru a le scoate in evidenta, si isi vor alege in primul rand o rochie in care sa se simta cat se poate de confortabil.

0 Shares
You May Also Like