Abrevierile codurilor la PublicBet

Abrevierile codurilor la PublicBet

0 Shares
0
0
0

Nu este un mister faptul ca agentiile de pariuri sportive au devenit din ce in ce mai numeroase! Secretul lor? Numarul incunatificabil al pariorilor care doresc din ce in ce mai mult sa se imbogateasca din pariuri sportive.

Insa, desi pare a fi “floare-la-ureche” sa creezi un bilet la pariuri sportive, aceasta actiune necesita sa fie sustina de un bagaj complet de cunostinte, mai ales in ceea ce priveste descifrarea corecta a abrevierilor folosite pentru fiecare tip de cod.

Pentru a usura traducerea acestora, comunitatea pariorilor profesionisti PariuriX a dedicat o sectiune speciala celor care joaca la casa de pariuri PublicBet, una dintre cele mai sigure agentii de profil din Romania!

Alege sa pariezi corespunzator consultand informatiile oferite de tipserii profesionisti!

Pentru a nu aplica proverbul “ a pleca caine surd la vanatoare”, comunitatea pariorilor profesionisti din Romania iti propune sa consulti sectiunea dedicata codurilor abreviate folosite de catre agentia de pariuri sportive PublicBet.

Cunoscand in detaliu fiecare tip de apreviere a codurilor, vei avea siguranta faptului ca vei paria pe un bilet care sa iti defineasca propriile preferinte. In acest sens, pe site-ul celor de la PariuriX exista o lista completa a tuturor codurilor abreviate pe care le poti folosi cu incredere pentru realizarea biletelor tale in functie de propriile doleante.

De exemplu, aici sunt explicate tipurile de coduri abreviate precum V1,V2 , Vpr1, Vpr2, Vdr1, Vdr2 sau VD1 / VD2, unele dintre cele mai uzuale sisteme de joc folosite de cei mai multi dintre pariorii din Romania.

De asemenea, nu sunt uitate nici celelalte tipuri de coduri abreviate precum PR1, PRx, PRx1, Prx2 sau PR12 – acestea fiind utile in momentele in care se doreste un tip de pariere pe reprize sau pe rezultatele finale la pauza.Mai mult decat atat, in revista celor de la PariuriX, sunt trecute si abrevierile codurilor folosite pentru rezultatele golurilor marcate, numarul de cartonase, etc.

Tipserii profesionisti recomanda tuturor pariorilor sa acorde mare atentie variantelor de joc “DA”, “NU”, 1 sau 2, intrucat acestea sunt folosite pentru mai multe tipuri de pariuri. In acest sens, se revine din nou cu recomandarea consultarii listei cu aprevieri pentru codurile folosite de agentia de pariuri PublicBet, cea pe care tipserii profesionisti au creat-o special pentru a-ti usura munca!

Comunitatea pariorilor profesionisti PariuriX – in permanenta alaturi de tine!

Indiferent daca vrei sa joci la pariuri sportive sau pur si simplu, vrei sa te informezi despre ce inseamna a juca la astfel de jocuri, PariuriX este comunitatea pariorilor profesionisti unde poti gasi cele mai utile informatii.

In plus, pe langa sfaturile pe care le poti primi de la toti cei avizati in materie de pariuri, ai posibilitatea de a invata rapid cum poti crea bilete castigatoare, mizand pe strategiile propuse zilnic de catre cei care activeaza pe site-ul pariurix.com! De cand exista PariuriX, multi dintre pariori au cunoscut o reala evolutie, marturiile lor fiind baza celor afirmate in acest articol.

Mai mul decat atat, cunostintele acumulate se datoreaza nu doar informatiilor primite de la ceilalti membrii activi pe forum, ci si faimosului ghid online de pariuri pe care echipa PariuriX l-a creat special pentru a mari sansele de castig a celor care doresc sa fie corect informati despre toate modalitatile optime de pariere!

0 Shares
You May Also Like