Avantaje si dezavantaje pentru a locui intr-un oras mic

Avantaje si dezavantaje pentru a locui intr-un oras mic

0 Shares
0
0
0

Cei care locuiesc intr-un oras mare al tarii precum capitala Bucuresti, in mod evident si-ar dori sa se mute cat mai repede intr-un oras mic din apropiere, in timp ce locuitorii oraselor mici si-ar dori sa se poata muta cat mai rapid intr-un oras mare.

Ei bine, cei care locuiesc intr-un oras mic au mai putine posibilitati privind locurile de munca, asa ca acestia trebuie sa isi caute un job intr-un oras mai mare precum Bucurestiul de exemplu, asa ca naveta poate reprezenta un mare dezavantaj in aceasta situatie.

Un alt dezavantaj pentru cei care locuiesc intr-un oras mic al tarii este acela ca nu au mall-uri in care sa iasa in timpul liber, pe cand cei care locuiesc in orasele mari ale tarii au mall-uri in care sa iasa.

Inca un dezavantaj pentru cei care locuiesc intr-un oras mic este acela ca nu au atat de multe restaurante unde sa iasa sa manance, nu au deasemenea atat de multe scoli si gradinite, nu au atat de multe spitale sau clinici medicale private.

In schimb, toti cei care locuiesc in orasele mari si-ar dori sa se poata muta oricand intr-un oras mic precum Bragadiru de exemplu, dat fiind faptul ca Bragadiru in comparatie cu Bucurestiul este un oras mult mai linistit.

Apoi, cei care locuiesc in capitala si-ar dori sa se poata muta intr-o buna zi intr-un orasel precum Bragadiru deoarece calitatea vietii este mult mai buna intr-un astfel de orasel.

Zgomotul nu este atat de puternic, aerul nu este atat de poluat, iar linistea nu se compara, asa ca este firesc ca toti cei care locuiesc in capitala sa isi doreasca sa se mute intr-un astfel de oras.

Plus de asta, distanta dintre Bucuresti si Bragadiru nu este una foarte mare, asa ca nici naveta de la Bragadiru la Bucuresti nu ar fi una foarte grea, pentru cei care s-ar muta in Bragadiru si ar lucra in Bucuresti.

Ei bine, acestea fiind spuse, cei care inca locuiesc in capitala si isi doresc sa se mute intr-o buna zi intr-un oras mic si linistit precum Bragadiru, cu siguranta pot cauta inca de acum vanzare casa Bragadiru, si isi vor putea gasi o casa de vis.

Preturile pe care le au locuintele in orasele foarte mari ale tarii precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, sunt mult mai mari decat preturile locuintelor din orasele mici ale tarii.

Tocmai acesta este si motivul pentru care toti cei care isi permit sa isi cumpere un apartament rezidential in Bucuresti, isi vor permite sa isi cumpere si o casa foarte frumoasa in Bragadiru.

Asadar, dupa cum se poate observa, cei care locuiesc in capitala Romaniei, cu siguranta se gandesc sa scape de agitatia, de stresul si de poluarea din capitala tarii, asa ca in acest sens cel mai bine ar fi sa se mute cat mai rapid intr-un oras precum Bragadiru, acolo unde aerul este mult mai curat, calitatea vietii este una foarte buna, iar orasul este si aproape de capitala.

0 Shares
You May Also Like