Cele mai cunoscute aplicatii de telefon

Cele mai cunoscute aplicatii de telefon

0 Shares
0
0
0
  • Facebook: Aceasta aplicatie mobila are milioane de descarcari in intreaga lume, iar numarul persoanelor care o folosesc este in crestere. Potrivit Servi Soft Corp, oamenii il folosesc mai mult de pe dispozitivul lor mobil decat de pe web.
  • WhatsApp: SMS? Le mai trimite cineva? Cand WhatsApp a aparut, aceasta aplicatie de mesagerie a inlocuit aproape complet SMS-urile pentru gradul sau mare de utilizare si pentru a permite conexiunea cu oamenii, indiferent unde se afla.
  • YouTube: Odata cu cresterea consumului de videoclipuri, nu este surprinzator faptul ca aplicatia mobila YouTube este una dintre cele mai utilizate si in zilele noastre.
  • Amazon: Posibilitatea de a putea cumpara cu cateva clicuri si din confortul telefonului mobil iti este oferita de aplicatii precum Amazon, care domina piata in ceea ce priveste vanzarile online.
  • Google Maps: Nimeni nu mai cumpara harti fizice, de ce daca au harta orasului care este in mainile lor? Google Maps este una dintre cele mai populare aplicatii care exista, deoarece te ajuta, de asemenea, sa ajungi dintr-un loc in altul prin GPS si foarte usor.
  • Instagram: Aceasta retea sociala a crescut putin cate putin, iar astazi este una dintre preferatele din intreaga lume de milioane de utilizatori. De asemenea, are mesagerie instant, povesti si multe modalitati de a te conecta cu altii.
  • Telegram: Aceasta aplicatie pare sa inlocuiasca WhatsApp, este, de asemenea, mesagerie instant si incetul cu incetul a castigat mai mult spatiu pe telefoanele mobile.
  • Gmail: In cele din urma, Gmail, care este un client de e-mail foarte popular, la fel este si aplicatia sa mobila si, deoarece multe retele sociale necesita, de asemenea, un cont Gmail pentru a incepe, este util sa il descarci pe telefon.

 

Blocuri Toca

Pe de alta parte, exista o aplicatie care este conceputa pentru copii, cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 ani. Aceasta aplicatie se numeste Blocuri Toca si incearca sa introduca copiii in lumea programarii.

Deoarece multe scoli acorda o importanta din ce in ce mai mare programarii, copiii care au cunostinte de baza pot fi de mare ajutor.

In acest caz, printr-un joc de constructie cu blocuri, cu care va fi posibila crearea de lumi. Deci, este o optiune buna pentru copii sa inceapa sa invete in acest subiect.  Click aici pentru inlocuire display iPhone.

Aplicatii astronomie

In aceasta categorie exista doua aplicatii, de la acelasi dezvoltator. Datorita lor este posibil sa se invete despre astronomie, planete si stele. Desi, in principiu, sunt dedicate publicului pentru copii, trebuie spus ca sunt, de asemenea, foarte interesante pentru adulti.

Primul dintre acestea este Star Walk, care este dedicat mai direct si exclusiv copiilor. Deoarece totul in interiorul aplicatiei este explicat intr-un mod simplu, incercand sa faca totul mai putin abstract si simplu pentru copii sa inteleaga.

Pe locul al doilea se afla a doua aplicatie care a fost lansata de companie. Spre deosebire de primul, este, de asemenea, o optiune excelenta pentru adultii care sunt interesati sa invete despre acest subiect.

Deoarece totul in aceasta aplicatie este explicat intr-un mod simplu si placut. Datorita aplicatiei, va fi posibil sa se identifice planete, stele sau sa fie actualizate cu privire la orice fenomen astronomic care va avea loc pe tot parcursul anului.

0 Shares
You May Also Like