Cum iti amenajezi locuinta?

Cum iti amenajezi locuinta?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care simti ca este ceva la locuinta ta care nu iti mai place, cu siguranta trebuie sa te gandesti serios ca a sosit timpul pentru o amenajare a locuintei.

Ei bine, in aceste conditii atunci cand discutam despre o amenajare a locuintei, nu ne referim la inlocuirea scaunelor si atat. Atunci cand discutam despre amenajarea locuintei, cu siguranta ne referim la amenajarea totala a locuintei.

Asadar, mai intai de toate ar trebui sa incepi de la pereti, asa ca ai putea opta pentru schimbarea culorii peretilor, asa ca zugravirea acestora va fi primul pas important pe care il vei face.

Apoi, vei putea schimba parchetul, sau cel putin daca nu vei dori acest lucru ii vei putea oferi un strat de lac pentru a fi mult mai lucios, iar atunci parchetul va parea ca nou.

Ei bine, pana aici toate bune si frumoase pentru ca nu te costa nici prea multi bani, si nici prea mult timp, insa de aici va incepe adevarata distractie.

Va trebui ca mai apoi sa schimbi obiectele de mobilier din incapere, iar aici va trebui sa stii daca iti doresti o locuinta care sa fie amenajata in stilul clasic sau daca iti doresti o locuinta care sa fie amenajata in stilul modern.

In conditiile in care iti doresti o locuinta care sa fie amenajata in stilul modern, atunci ai putea sa iti intrepti atentia de exemplu spre un pat rabatabil pentru dormitor, ai putea sa iti alegi deasemenea o canapea extensibila pentru sufragerie, iar masa ar putea sa fie si ea una extensibila.

Apoi, va trebui sa iti indrepti atentia spre celelalte obiecte de mobilier, iar aici vei alege in functie de gusturi si preferinte. Ideal ar fi sa alegi o mobila cat mai moderna, dar si cat mai practica, iar intre corpurile de mobilier sa iti poti aseza si o plasma de dimensiuni medii.

Apoi va trebui sa ai foarte mare grija si de accesoriile pe care le vei alege, pentru ca va trebui sa iti alegi un covor care sa se asorteze perfect atat cu culoarea peretilor, cat si cu luciul parchetului, dar si cu toate celelalte obiecte de mobilier din casa.

Perdelele si draperiile au si ele un rol foarte important, asa ca trebuie sa ai foarte mare grija si aici in legatura cu ce alegi, iar daca vei tine cont de toate aceste detalii, fara doar si poate vei avea o locuinta moderna.

Ei bine, in conditiile in care iti doresti o locuinta care sa arate in stil clasic, atunci cu siguranta va trebui sa iti indrepti atentia spre un parchet din stejar, va trebui deasemenea sa alegi o culoare a peretilor care sa se potriveasca acestui stil de amenajare a locuintei.

Apoi, va trebui sa ai foarte mare grija la obiectele de mobilier. Patul va trebui sa aiba un schelet din lemn masiv, in timp ce canapeaua cu siguranta nu va fi una extensibila.

Masa si scaunele vor fi si ele solide si rezistente, in timp ce mobila va trebui sa fie dintr-un lemn de esenta tare.

Tinand cont de toate aceste aspecte cu siguranta iti vei amenaja locuinta intr-un mod foarte placut si nu te vei mai plictisi de ea.

0 Shares
You May Also Like