Cum se curata jaluzele?

Cum se curata jaluzele?

0 Shares
0
0
0

Jaluzelele sunt accesorii pentru ferestre, care vin in intampinarea beneficiarilor cu o serie importanta de avantaje si beneficii, iar in continuare vom vedea care sunt o parte dintre acestea.

Jaluzelele ofera simplitate si sunt practice

Fara a avea nevoie de spatare, senile sau stalpi, jaluzelele sunt usor de montat, extrem de usor de utilizat si foarte aspectuoase. Fitingurile pentru jaluzele sunt, de obicei, mai putin obturate decat cele ale sinelor sau stalpilor, astfel incat jaluzelele sunt o solutie practica excelenta pentru ferestrele mici sau ferestrele cu spatiu limitat in jurul lor pentru accesorii, fitinguri si zone cu spate.

Jaluzelele ofera functionalitate

Camerele precum bucatariile si baile sunt predispuse la umiditate si condensare mai ridicate. Anumite tipuri de jaluzele, in special role sau verticale, sunt excelente pentru aceste incaperi, deoarece sunt mai potrivite pentru a rezista la aceste conditii. Multe tesaturi cu role si verticale sunt fabricate in mod special pentru a rezista la umiditate si conditii umede, sau chiar pentru a fi sterse, astfel incat sunt perfecte pentru astfel de situatii.

Jaluzelele ofera intimitate

Avand jaluzele montate pe ferestre, va puteti bucura de clipe de intimitate in propria locuinta, ceea ce inseamna ca trecatorii de pe strada nu vor putea vedea ce se intampla in locuinta dvs.

Controlul temperaturii

Jaluzelele si nuantele anti-stralucire sunt proiectate cu o tehnologie avansata pentru a mentine atmosfera confortabila si rece, regland atmosfera mediului de birou, regland punctele calde si reci pentru a usura racirea sistemului de aer conditionat.

Protectie impotriva razelor ultraviolete (UV) de la Soare

Jaluzelele si roletele anti-stralucire sunt proiectate exclusiv astfel incat sa functioneze ca strat pentru a bloca intrarea razelor UVA si UVB daunatoare de la soare. Instalarea jaluzelelor si a roletelor anti-stralucire inseamna ca lucratorii din biroul dvs. sunt siguri de intrarea in lumina soarelui limitata si inofensiva.

Eficienta termica

Jaluzelele sunt eficiente din punct de vedere termic, astfel ca vara nu permit ca aerul cald de afara sa patrunda in interior, asa cum nici iarna nu permit ca aerul cald din casa sa iasa afara. In acest fel, facturile dvs. vor avea costuri lunare mai mici.

Ei bine, acestea sunt doar cateva motive pentru care este rentabil sa alegeti o oferta jaluzele verticale, sau de ce nu, chiar si o oferta pentru jaluzele orizontale, daca acestea au un pret mai atractiv.

Precizam insa faptul ca jaluzelele se vor murdari si se vor umple de praf la un anumit moment dat, asa ca vom vedea in urmatoarele randuri cum se curata jaluzelele. Veti descoperi lucruri foarte importante care va vor fi de folos pe viitor daca detineti jaluzele sau daca doriti sa va echipati ferestrele cu asemena accesorii.

Cele mai bune metode de curatare a jaluzelelor venetiene

Jaluzelele pot fi un colector groaznic de praf. Puteti utiliza o soseta curata de bumbac si puteti termina treaba in cel mai scurt timp. In primul rand, scufundati soseta intr-un bol cu ​​apa si amestecati un pic de solutie de curatare, apoi trageti soseta, astfel incat jaluzelele sa nu se ude prea mult.

Puneti mana inapoi in interiorul sosetei si apoi incepeti in partea de sus indreptandu-va drumul in jos pentru a scoate praful din fiecare sectiune. Va rugam sa retineti ca acest lucru nu este recomandabil pe jaluzele de lemn, deoarece acestea pot absorbi prea mult apa.

Curatarea jaluzelelor romane

Acest tip de jaluzele este predispus in special la praf si colorare. Folosind un accesoriu de tapiterie intrati in rutina de a le aspira frecvent pentru a le pastra fara praf. Cand este dificil sa indepartati petele, trebuie sa va apropiati cu putina presiune.

Jaluzele verticale

Aceste jaluzele sunt foarte putin intretinute, deoarece nu tind sa atraga atata murdarie si praf. O stergere cu o carpa umeda din cand in cand ar trebui sa scape de orice praf asezat.

Curatarea jaluzelelor de lemn

A scapa de mizeria persistenta pe jaluzele de lemn poate fi incomod. Deoarece lemnul este absorbant, ai grija sa nu petezi jaluzelele si daca primesti prea multa apa sau lichid pe ele, acestea se pot umfla. Daca obtineti prea multa apa pe ele, asigurati-va ca se evapora rapid.

0 Shares
You May Also Like