Cum va arata tableta iPad Pro si cand va fi lansata?

Cum va arata tableta iPad Pro si cand va fi lansata?

0 Shares
0
0
0

Nu v-ati plictisit inca de modelele mai vechi de iPhone? Pentru dumneavoastra exista servicii de reparatii iPhone 5s, cat si pentru alte modele ale gigantului american.

In cazul in care asteptati cu nerabdare lansarea noii tablete iPad Pro, aceasta va avea loc in luna noiembrie a anului 2015. Producatorul asiatic Foxconn, cel care va furniza componente pentru tableta, va incepe livrarea pieselor abia in ultima parte a lunii septembrie.

In ultimii doi ani s-a discutat foarte mult despre tableta iPad Pro, iar in ultimele doua luni au fost disponibile tot mai multe informatii despre aceasta.

Astfel, iOS 9 beta ne arata ca tableta va fi echipata cu un ecran cu o rezolutie de 2.732 X 2.048 pixeli si o densitate de 264 pixeli per inchi, asemeni dispozitivelor iPad si iPad mini. Spre deosebire de acestea, iPad Pro se va remarca printr-o tastatura mai complexa.

Conform unor zvonuri, este posibil ca noua tableta sa dispuna de ecran flexibil cu o diagonala de 12,9 inchi si cu tehnologia Force Touch, despre care se spune ca va fi utilizata si la noul iPhone. Alte caracteristici ale noii tablete includ un cip NFC integrat, impreuna cu un port USB Type -C si un procesor Apple A9, cu 2 GB de RAM.

Inca nu exista certitudinea ca aceste zvonuri sunt adevarate, dar din moment ce nu exista informatii oficiale cu privire la tableta profesionala Apple, putem doar sa citim speculatiile referitoare la aceasta.

Este posibil ca noua tableta sa includa stylus si conectivitate Bluetooth. Daca noua tableta va avea stylus, va fi cu adevarat o surpriza, deoarece aceasta va fi departe de principiile lui Steve Jobs. Fostul director Apple a fost impotriva lansarii de iPad-uri si iPhone-uri care sa foloseasca astfel de accesorii.

Indiferent de faptul ca va fi lansata impreuna cu un stylus sau nu, noua tableta se va remarca prin dotari menite sa ofere o performanta ridicata. Inainte de lansarea noi tablete, va fi lansat noul iPhone, care poate fi fie un iPhone 6s, fie chiar un iPhone 7.

Parerile analistilor sunt impartite, dar exista numeroase speculatii cu privire la noul iPhone, care va fi prezentat la data de 9 septembrie.

Noul iPhone va rula cu iOS 9, sistem de operare care va fi disponibil gratuit utilizatorilor de telefoane Apple. Puteti verifica compatibilitatile acestui sistem de operare, daca doriti sa il utilizati, pentru a beneficia de imbunatatirile pe care le aduce.

Dupa cum se poate vedea si pe site-ul companiei Apple, iOS 9 este compatibil cu iPhone 5s, dar si cu alte modele. Persoanele cu iPhone 5s defect pot realiza reparatii iPhone 5s, pentru a reda functionalitatea smartphone-ului si a putea apoi sa se bucure de sistemul de operare iOS 9, care vine cu noutati.

Apple vine de fiecare data cu surprize pentru clientii sau fideli, motiv pentru care exista clienti in diferite colturi ale lumii care prefera sa utilizeze dispozitive iOS si nu cele care ruleaza cu Android. Daca va numarati printre cei care opteaza pentru iOS, atunci este posibil sa fiti placut surprinsi cu inovatii in materie de gadgeturi pentru anul 2015.

0 Shares
You May Also Like