Din ce materiale se construiesc casele?

Din ce materiale se construiesc casele?

0 Shares
0
0
0

Cei care se gandesc sa isi construiasca o casa, cu siguranta stau putin si analizeaza cele mai interesante solutii pentru a-si construi o casa de vis, la cele mai mici costuri.

Pentru cei care nu isi doresc sa investeasca foarte multi bani in contruirea unei case, o idee foarte inspirata ar fi aceea de a-si construi casa din chirpici, iar astfel vor iesi foarte avantajos din punct de vedere financiar.

Plus de asta, o asemenea casa in conditiile in care este foarte bine izolata atat la exterior cat si la interior este racoroasa pe timp de vara si calduroasa pe timp de iarna, ceea ce o transforma intr-o locuinta ideala.

Cei care nu sunt incantati de aceasta idee, pot alege sa isi construiasca sau mai bine spus sa angajeze o echipa care sa le construiasca o casa din lemn.

Se stie faptul ca o casa din lemn are o multime de avantaje, iar aici putem sa discutam de exemplu despre pretul foarte scazut. Plus de asta, o casa din lemn se construieste foarte rapid, este o casa calduroasa, insa are dezavantajul ca izolatia fonica nu prea are efect.

Cei care nu sunt interesati nici de aceasta idee, pot opta pentru variantele clasice de a-si constui o casa, astfel ca fie isi vor indrepta atentia spre caramida, fie se vor orienta spre boltari sau BCA pentru a-si construi casele.

Referitor la aceste trei materiale este foarte important de mentionat faptul ca ele sunt cele mai scumpe, insa sunt si cele mai rezistente. Cu siguranta o casa construita din caramida, boltari sau BCA este si mult mai rezistenta decat o casa construita din lemn sau din chirpici.

De-altfel, casele construite din caramida, boltari sau BCA sunt si cele mai des intalnite case construite in Romania, asa ca pentru cei care isi doresc sa isi construiasca o casa, aceasta poate sa fie cea mai buna solutie.

Apoi, o ultima solutie pentru toti cei care au de gand sa opteze pentru o locuinta noua, este reprezentata de o casa din containere. Chiar daca denumirea poate nu suna tocmai foarte frumos, in prezent exista o multime de case din containere atat in Romania cat si in strainatate.

Casele din containere sunt bazate pe structura de otel usor, sunt foarte fiabile si sunt rapide in executie. Un motiv pentru care foarte multa lume isi doreste o astfel de casa este acela ca otelul zincat este un material mult superior altor materiale conentionale folosite la construirea caselor.

Conditiile de trai dintr-o casa din containere sunt perfecte, dat fiind faptul ca o locuinta containere poate sa fie dotata cu instalatii sanitare si cu instalatii electrice si instalatii de telefonie, precum orice alta casa.

Asadar, toti cei care au de gand sa isi construiasca o casa, pot opta pentru o casa din lemn, o casa din chirpici, sau casa din caramida, BCA sau boltari din beton.

Cei care insa isi doresc o casa nu foarte costisitoare, o casa frumoasa si moderna, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre una din multimea de case containere.

0 Shares
You May Also Like