Ecrane de protectie pentru Samsung Galaxy S5

Ecrane de protectie pentru Samsung Galaxy S5

0 Shares
0
0
0

Oricine detine un smartphone stie ca un astfel de dispozitiv necesita foarte multa grija si de aceea un geam de protectie pentru telefonul mobil este indispensabil. Un astfel de geam de protectie telefon mobil reprezinta un accesoriu care ajuta la protejarea ecranului impotriva zgarieturilor, prafului, dar si impotriva impacturilor nu foarte dure.

Vom vorbi in continuare despre cateva dintre cele mai interesante ecrane de protectie pentru Samsung Galaxy S5.
Ecranul de protectie Mpero pentru Samsung Galaxy S5 .

Ecranul de protectie pentru Galaxy S5 de la Mpero protejeaza dispozitivul nostru impotriva zgarieturilor si a prafului ce se acumuleaza la utilizarea de zi cu zi. Datorita aplicatorului inclus, vom observa ca acest ecran de protectie este foarte usor de aplicat si de folosit. Un astfel de ecran este prevazut, de asemenea, cu un suport auto-adeziv care are rolul de a-l tine fixat.

Aceste ecrane nu lasa niciun fel de reziduuri lipicioase atunci cand sunt scoase sau inclouite. Ecranul de protectie Mpero pentru Galaxy S5 se potriveste perfect cu orice carcasa datorita preciziei cu care este alcatuit.

Mai mult, o panza de curatare care nu lasa scame a fost inclusa astfel incat sa o putem utiliza pentru a sterge amprentele lasate la utilizare. Stergerea ecranului adusa la stadiul de rutina ajuta la pastrarea acestuia intr-o stare buna pentru un timp mai indelungat. Daca doriti un ecran de protectie clar, fara bule, atunci ecranul de protectie Mpero este o solutie excelenta.

Ecranul de protectie iSmooth pentru Galaxy S5

Ecranul de protectie iSmooth pentru Galaxy S5 este realizat din folii PET de calitate superioara pentru o protectie clara si de lunga durata. Acesta ajuta la protejarea dispozitivului impotriva zgarieturilor, prafului si a murdariei care pot afecta smartphone-ul nostru.

Ecranul de protectie iSmooth garanteaza ca nu vom intampina niciun fel de bule la procesul de instalare. De fapt, acest tip de ecran vine cu un link catre un videoclip de instalare care ne arata ce trebuie sa facem pas cu pas pentru a nu avea parte de bule de aer.

Odata instalat, ecranul protector poate sta pe smartphone pe intreaga durata de viata a acestuia. Atat este de durabil. Ecranul de protectie iSmooth este, de asemenea, sustinut de un certificat de garantie de inlocuire care poate fi folosit pentru daune sau uzura. Pretul pentru un astfel de ecran de protectie porneste de la 11 $.

Ecranul de protectie Skinomi TechSkin

Construit dintr-o folie din termoplastic-uretan, ecranul de protectie Skinomi TechSkin pentru Galaxy S5 este un ecran de protectie dur, care are capacitatea de a rezita celui mai inalt nivel de abraziune. Este, fara indoiala, cea mai buna protectie pentru dispozitivul dumneavoastra.

Este practic indestructibil si imun la uzura produsa prin frecarea la alunecare, taieturi si zgarieturi, care ar putea aduce prejudicii ecranului dispozitivului dumneavoastra. Acest ecran de protectie flexibil este HD Clear, are o textura neteda care face usoara navigarea si este atat de discret incat cu greu ne putem da seama ca a fost aplicat peste display-ul telefonului.

Pentru mai multe detalii legate de geamurile de protectie pentru telefoanele mobile accesati www.accesoriigsm.ro.

0 Shares
You May Also Like