Prima provocare de mama – ce patut sa alegi? Descopera Pufinas, oferte si recomandari de la producatori de top

0 Shares
0
0
0

Nesting sau ceea ce specialistii spun ca se numeste pregatirea cuibului, este etapa de final a sarcinii cand, instictiv, orice mama in devenire incepe sa pregateasca camera si casa pentru venirea pe lume a bebelusului. Din toata lista de cumparaturi patutul este nelipsit. Ce vei alege este o alta dilema.

Sa fie frumos decorat, versatil, nu foarte scump

Lista preferintelor in ceea ce priveste un patut de copii este una destul de generoasa. Orice parinte isi doreste sa gaseasca ceva nu foarte scump, decorat potrivit pentru o camera de bebelus si eventual sa fie si versatile, adaptat pentru urmatoarele etape de crestere ale bebelusului.

Vei gasi la Pufinas variante. Predomina patuturile din lemn, dar vei gasi si cele pliabile, perfecte pentru calatorie, ce se transforma eventual in tarc de joaca. Patuturile din lemn sunt variate la randul lor: pot avea o laterala culisanta, acces mai facil la patut si eventual si ideal pentru a fi lipit de patul adultului si astfel sa fie bifata preferinta pentru co-sleeping. Unele au si saltea inclusa.

In ceea ce priveste design-ul, Pufinas pune mare accent pe siguranta. Astfel, imprimeurile sunt modeste, minimaliste si in niciun caz nu includ vopseluri ce pot sa emane vapori toxici. Margini rotunjite si o atentie la detalii pentru a preveni eventuale accidentari sunt motive pentru care orice mama se simte mai sigura pe sine sa aleaga un patut din oferta disponibila la pufinas.ro.

Idei practice

Dincolo de partea ce tine de aspect, caci impactul aici este, patutul de bebelus ar fi bine sa aiba spatiu de depozitare, pentru lucrurile ce trebuie sa fie la indemana mereu. In varianta celor din lemn regasite la pufinas.ro, pot avea sertar la baza sau pot fi de tip transformabile – au dulap lateral si zona de infasat si pe masura ce bebelusul creste patutul se poate transforma in pat de junior si masa de birou spre exemplu. Convenabil?

Practic este de a gasi un patut dotat si cu saltea. Pachete avantajoase de acest gen rezolva din start doua nevoi absolute, care si depind una de cealalta. Astfel de oferte sunt si la pufinas. Pot fi alese variante de la producatori de renume, MyKids, Pufinas, Klups sau Cangoroo printre altii.

Preturi? La fel de variate, pentru ca indiferent de buget, orice mama in devenire sa gaseasca o optiune multumitoare.

Contact:

+40768.886.856

+40785.808.298

contact@pufinas.ro

0 Shares
You May Also Like