Probleme comune pentru iPhone X

Probleme comune pentru iPhone X

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care care au avut nevoie de un telefon mobil performant, in momentul in care a aparut pe piata iPhone X, si-au cumparat un astfel de dispozitiv. Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care iPhone X era cel mai performant smartphone de la Apple la momentul respectiv, iar Apple este de ani buni de zile in top 3 cei mai renumiti producatori de telefoane mobile de pe piata.

Cei mai multi dintre utilizatorii de iPhone X sunt foarte multumiti de felul in care se comporta telefonul lor, care functioneaza impecabil. Au existat insa si situatii in care utilizatorii de iPhone X au fost dezamagiti. Unii si-au trimis chiar telefoanele in service pentru reparatii. Iata cateva exemple:

  1. Ecran spart

Multe service-uri gsm au primit dispozitive iPhone X din partea clientilor, pentru o inlocuire display iPhone X. In majoritatea cazurilor, telefoanele care necesitau schimbarea display-ului, au ajuns in service datorita neglijentei utilizatorilor. Acestia daca si-ar fi protejat corespunzator dispozitivele, nu ar fi avut nevoie de o asemenea interventie.

  1. Obiectivul camerei fisurat

Se pare ca obiectivul camerei din spatele iPhone X poate fi usor de fisurat. Se pare ca obiectivul camerei din spatele iPhone X poate fi usor de fisurat, in ciuda faptului ca au avut grija de dispozitiv.

Obiectivul camerei iPhone X este realizat din sticla Sapphire, care se presupune a fi foarte dura (de doua ori mai dura decat sticla normala), insa cu toate acestea poate fi fisurata si aceasta sticla foarte usor. Cu siguranta aceasta este o dezamagire pentru utilizatori, care isi vor trimite dispozitivele intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa inlocuiasca obiectivul camerei iPhone X, care este fisurat.

  1. Supraincalzire iPhone X

Unii utilizatori de iPhone X s-au plans ca receptorul se supraincalzeste. Aceasta cu siguranta este o surpriza neplacuta pentru persoanele care au cheltuit o suma impresionanta de bani pentru a cumpara un spartphone de la Apple, si care se asteptau ca acesta sa functioneze fara probleme.

Supraincalzirea poate fi provocata de unele aplicatii instalate in telefon, insa poate fi provocata si de alte probleme mai serioase, motiv pentru care dispozitivele iPhone X ar fi indicat sa ajunga intr-un service gsm.

  1. Descarcare prematura

Se stie faptul ca smartphone-urile se descarca rapid, insa utilizatorii de iPhone X au constatat ca acestea se descarca mai repede decat alte dispozitive iPhone de generatie mai veche pe care le foloseau in trecut. Cu siguranta, si aplicatiile instalate contribuie la aceasta descarcare prematura, plus luminozitatea ecranului sau alti factori.

Cu toate acestea, daca telefonul se descarca de la 100% la 0% in doar cateva ore, atunci utilizatorii ar fi indicat sa isi trimita dispozitivele intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa descopere adevarata cauza a problemei si sa gaseasca solutia de remediere cat mai rapid.

Se poate vedea asadar, ca si telefoanele foarte scumpe de la Apple, precum iPhone X, pot intampina diferite probleme si pot ajunge in service, la fel ca telefoanele scoase pe piata de producatori mult mai putin apreciati.

0 Shares
You May Also Like