Stiai ca de la amanet iti poti cumpara un smartphone?

Stiai ca de la amanet iti poti cumpara un smartphone?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care aud despre casele de amanet, cei mai multi oameni considera ca aceste societati exista pe piata doar pentru ca ele sa aiba profit si sa iasa de fiecare data in castig, in timp ce clientii lor vor fi tot timpul in pierdere.

Lucrurile nu stau insa chiar asa, iar cei care au facut afaceri cu casele de amanet, daca putem spune asa, inteleg foarte bine acest lucru.

O casa de amanet vine in intampinarea tuturor celor care au mare nevoie de bani, si care pur si simplu nu reusesc sa obtina banii de care au atat de multa nevoie.

Clientul care trece pragul unei case de amanet, o face din proprie initiativa, si isi poate amaneta o bijuterie, un telefon mobil sau un laptop, pentru ca mai nou, se practica si imprumuturile de tip amanet electronice.

Asadar, toata lumea care vrea, poate sa isi amaneteze pe langa bijuterii si aparatura electronica, iar in schimbul ei va primi o suma de bani importanta.

Este insa foarte important de precizat faptul ca in momentul in care clientii isi achita datoria, isi pot recupera telefonul, laptopl, bijuteriile sau orice alt bun si-au amanetat, fara a fi nevoiti sa intampine vreo problema.

Ei bine, daca stam sa privim din alt punct de vedere, casele de amanet pot sa reprezinte solutia ideala nu doar pentru cei care au nevoie urgenta de bani, ci si pentru cei care isi doresc sa isi cumpere bijuterii sau telefoane mobile, ori alte aparate electronice.

De exemplu, in momentul in care ai nevoie de un smartphone, poti mai intai de toate sa treci pe la o casa de amanet, pentru ca mai mult ca sigur vei putea sa gasesti si acolo mai multe modele de smartphone.

Toate dispozitivele pe care le vei gasi la o casa de amanet, au fost amanetate de catre clienti, insa acestia nu au binevoit sa isi achite datoria pe care o aveau, iar in momentul in care contractul de amanet a expirat, s-a intrat in perioada de gratie.

Clientii care nu si-au achitat datoria nici in perioada de gratie, conform clauzei mentionate in contractual de amanet, si-au pierdut orice drept asupra bunurilor, iar acestea pot sa fie comercializate de catre casele de amanet.

Deci, daca iti doresti un smartphone, poti sa il cumperi linistit de la o casa de amanet, pentru ca este perfect legal, iar plus de asta, vei putea sa gasesti telefoane chiar foarte performante la o casa de amanet.

Aceste dispozitive au fost verificate inainte de a fi amanetate, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi pentru functionalitatea dispozitivului. Cu siguranta nu iti vei putea cumpara de la o casa de amanet un telefon defect.

Singura problema ar putea fi reprezentata de prezenta sau absenta accesoriilor, pentru ca anumiti clienti isi amaneteaza doar telefonul, in timp ce altii amaneteaza telefonul cu tot cu accesorii, iar aici vorbim despre casti sau despre incarcator.

Ei bine, acest lucru nu conteaza foarte mult, atata timp cat poti sa cumperi telefonul la un pret mult mai mic decat pretul pietei.

0 Shares
You May Also Like