Tu stii sa-ti alegi treningul de dama potrivit?

Tu stii sa-ti alegi treningul de dama potrivit?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe dintre femei, pun foarte mare pret pe articolele de vestiemntatie pe care si le aleg. Este cat se poate de firesc acest lucru, pentru ca trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca, imaginea conteaza foarte mult in zilele noastre, iar imaginea intr-o mare masura este caracterizata de tinuta purtata.

De aceea, foarte multe femei au garderobele pline de rochii elegante si fuste. Femeile au si jeansi in garderoba, insa treninguri de dama mai putin. Cu siguranta insa, un trening de dama nu trebuie sa le lipseasca femeilor din garderoba.

Treningul este extrem de versatil, poate fi purtat in diferite situatii, poate fi purtat de-asemenea in diferite combinatii (pantaloni de trening de o culoare si bluza de alta culoare de exemplu), etc.

Atunci cand trebuie sa isi aleaga insa treningul, multe femei sunt foarte confuze si nu stiu ce sa aleaga. Este firesc intr-o mare masura acest lucru, in conditiile in care doamnele si domnisoarele de obicei nu-si cumpara astfel de articole de vestimentatie.

Tocmai de aceea, am pregatit unele sfaturi pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa-si aleaga un trening de dama, pe care il pot purta acasa, il pot purta cand merg la alergat, pot purta trening de dama la sala de sport sau chand merg la cumparaturi de exemplu, daca doresc o tinuta mai lejerea.

Tineti cont neaparat de forma corpului

Asadar doamnelor si domnisoarelor, stiti ca atunci cand va alegeti o rochie sau o fusta, este foarte important sa tineti cont de forma corpului? Cu siguranta da. Ei bine, la fel stau lucrurile si in ceea ce priveste alegerea unui trening de dama, pentru ca daca nu tineti cont de forma corpului, aveti toate sansele de a alege un trening care sa va dezavantajeze.

Pentru femeile mici de statura si plinute, cu siguranta nu sunt potrivite treningurile ideale pentru femeile cu forma atletica a corpului, sau treningurile pe care le poarta femeile care au silueta de tip clepsidra.

De-asemenea, femeile care au forma corpului te tip para, si care au soldurile late si mai mult volum in partea de jos a corpului decat in partea superioara, nu vor putea purta acelasi model de trening pe care il poarta o femeie cu silueta in forma triunghi inversat, care au talia subtire dar care sunt mai late in zona umerilor.

Tineti cont de calitatea materialului cand alegeti treningul

Stim cu totii ca o haina de calitate superioara, este confectionata din material de calitate superioara. De exemplu, un trening dama lejer neon sensation din bumbac poate reprezenta alegerea ideala pentru femeile care isi doresc un trening confectionat dintr-un material de cea mai buna calitate.

In comparatie cu multe alte materiale, bumbacul este un material superior, un material care permite ca pielea sa respire, si este un material palcut de purtat, este placut la atingere.

Exista insa si posibilitatea de a alege un trening de dama din catifea, care este de-asemenea un material de calitate foarte buna. Pentru sezonul de toamna – iarna, treningurile de dama din catifea, pot reprezenta cea mai buna alegere pentru femei.

Pe timpul sezonului cald, exista treninguri din poliester sau care au peste 80% poliester in compozitie, iar multe femei le aleg pe acestea.

Tineti cont de culoarea treningului de dama

Fara doar si poate, culoarea este un element cheie cand vine vorba despre alegerea articolelor de vestimentatie, inclusiv a treningurilor de dama. Doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a-si alege treninguri de culoare roz, rosu sau violet, pe care de obicei le poarta femeile, sau pot opta si pentru culori precum gri sau negru, care sunt purtate si de catre barbati.

0 Shares
You May Also Like