Avantajele noilor telefoane iPhone

Avantajele noilor telefoane iPhone

0 Shares
0
0
0

Apple lanseaza la un interval scurt de timp trei telefoane noi: iPhone 8, un iPhone 8 Plus si, mai presus de toate, un iPhone elegant si scump pentru a celebra cei 10 ani de realizare a dispozitivelor care poarta aceasta emblema, iPhone X (pronuntat 10). Diferente intre acestea exista, bineinteles, insa cat sunt de mari aceste diferente? Si in ce constau acestea? Iata cateva dintre detaliile-cheie pe care trebuie sa le reamintim in momentul in care discutam despre caracteristicile si functiile acestor noi dispozitive.

Ce este nou la iPhone 8 si iPhone 8 Plus? In primul rand, noutatea se refera la camera de 12 megapixeli care este capabila de a filtra mai bine culorile si lumina. In plus, iPhone 8 Plus are pe spate o camera dubla, insa iPhone 8 are o singura camera pe spate. O caracteristica noua, totusi, este reprezentata de Beta, modul portret care regleaza automat luminozitatea in jurul fetelor. Videoclipurile cu miscare lenta pot fi inregistrate in 1080p la o rata a cadrelor de 240 de cadre pe secunda.

De asemenea, cele doua dispozitive ofera utilizatorilor sansa de a juca jocuri AR, care incorporeaza elemente vizuale in realitate.

In ceea ce priveste conectivitatea, iPhone 8 si iPhone 8 Plus Suporta LTE avansat si Bluetooth 5, iar cu ajutorul terminalului Air Power exista posibilitatea de incarcare fara fir.

Un ecran iPhone 8 de 4,7 inch si unul de 5.5 inch pentru iPhone 8 Plus ajuta la obtinerea unei imagini mai clare, iar difuzorul nou  este cu 25% mai puternic.

Noul cip Bionic A11 face telefonul cu 70% mai rapid, iar capacitatea de 64GB sau 256GB va aduce un pret de pornire de 929 de dolari.  Cele doua dispozitive sunt disponibile in trei culori: argintiu, negru si auriu.

Ceea ce s-a banuit atata timp a si fost realizat. Pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului, Apple a lansat noul sau iPhone X. Ce este nou in iPhone X fata de cele doua dispozitive mentionate anterior? In primul rand, un ecran care acopera toata suprafata telefonului, deci niciun buton „acasa”. Mai mult de atat, acesta beneficiaza de rezistenta la apa si praf, iar afisajul nou de super-retina de 5,8 toli si rezolutia de 2436 x 1125 pixeli vor face ca imaginile sa concureze cu realitatea.

Luminozitatea este specifica ecranului OLED, iar deblocarea dispozitivului se va face doar cu o usoara atingere. In plus, exista posibilitatea de deblocare si cu fata prin ID-ul fetei. Mai mult decat atat: posibilitatea de a anima Emojis cu fata utilizatorului ceea ce se va numi de acum Animojis.

In partea de sus a dispozitivului se afla butonul de lansare Siri. Camera este dubla, de 12MP cu blit Quad LED, iar modul portret este, de asemenea, disponibil pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de cele mai reusite autoportrete.

Acelasi cip A11 ca si la iPhone 8 si 8 Plus, insa bateria va tine cu 2 ore mai mult decat modelele anterioare. Este posibila, de asemenea, incarcarea fara fir cu terminalul AirPower, iar capacitatea unui iPhoneX va fi de 64GB sau 256GB. Pretul va fi de 1319 dolari, iar culorile disponibile vor fi argintiu si negru.

0 Shares
You May Also Like