Genti de dama la moda

Leave a comment

Se stie faptul ca femeile au dezvoltat odata cu trecerea timpului o adevarata pasiune pentru accesorii, insa dintre toate accesoriile pe care acestea le detin, cele mai importante sunt fara doar si poate gentile de dama, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

In primul rand, o geanta de dama are rol practic, pentru ca in interiorul acesteia pot fi transportate anumite obiecte. De exemplu, in interiorul unei genti de dama femeile pot transporta portofelul, o trusa de machiaj sau alte produse cosmetice, telefonul mobil, cheile masinii sau cheile de la locuinta, un pachet de tigari, sau diferite alte obiecte care incap in geanta.

Pe ranga rolul practic pe care il au aceste accesorii, ele mai au si rolul de a completa perfect o tinuta, asa ca femeile care isi doresc o tinuta perfecta din cap pana in picioare, trebuie sa isi aleaga o geanta perfecta.

Ei bine, tinand cont de aceste aspecte, trebuie precizat faptul ca pe piata exista o multime de modele de genti, astfel ca fiecare femeie isi poate alege accesoriul dorit, iar in continuare vom vedea de ce criterii tin cont doamnele si domnisoarele cand isi aleg geanta.

De exemplu, femeile care au nevoie sa isi cumpere o geanta, trebuie sa tina cont de ocazie, pentru a face cea mai buna alegere. Cu siguranta pentru a participa la o nunta isi vor alege o geanta plic, in timp ce pentru o iesire la picnic isi vor indrepta atentia spre un rucsac.

Tinuta pe care o vor purta, reprezinta un alt aspect de luat in calcul, pentru ca exista de exemplu genti de dama casual, care completeaza perfect o tinuta casual. Exista deasemenea tinute office, care pot fi completate doar de catre genti de dama office

Materialul din care este confectionata geanta conteaza deasemenea cel mai mult. Este cunoscut faptul ca gentile de dama cele mai rezistente si cele mai frumoase sunt cele realizate din piele naturala.

pureshapes.ro

De multe ori insa, femeile nu isi doresc sa cheltuiasca multi bani pentru o asemenea geanta, pe care o pot folosi chiar si cativa ani, ci opteaza pentru variante mai ieftine. Aici putem da drept exemplu o geanta de dama din piele sintetica. O geanta creata dintr-un astfel de material, arata bine pe umarul oricarei femei, insa nu siguranta nu este la fel de rezistenta preceum o geanta din piele naturala.

Dimensiunile gentii sunt deasemenea foarte importante, asa ca fiecare femeie trebuie sa stie sa isi aleaga geanta. O geanta de dimensiuni mici sau medii este ideala pentru femeile mici de statura, in timp ce o geanta de dimensiuni medii sau mari este ideala pentru o femeie inalta sau pentru o femeie corpolenta.

Dan Bradu seo

Forma gentii reprezinta un alt detaliu de care trebuie sa tina cont femeile care isi cauta o geanta. Aceasta trebuie sa aiba exact forma opusa a siluetei, astfel ca pentru o silueta voluptoasa ar fi ideala o geanta geometrica, cat mai structurata, in timp ce pentru o femeie slaba ar fi ideala o geanta rotunjita, pentru echilibrarea optica a siluetei.

Leave a Reply