Cand e nepotrivit sa suni o persoana?

Cand e nepotrivit sa suni o persoana?

0 Shares
0
0
0

Nu o sa apleleze nimeni la un service GSM pentru o inlocuire display iPhone 6 din moment ce display-ul functioneaza. Pentru astfel de servicii service-ul GSM de pe www.servicegsm.ro iti sta la dispozitie. Aici vei intalni cei mai buni specialisti, gata sa faca o inlocuire display iPhone 6 ca la carte.

Zilnic primim si efectuam o multime de apeluri. Unele persoane ne raspund, altele nu. Insa, te-ai gandit vreodata cand e nepotrivit sa suni anumite persoane? Iata cateva situatii:

Cand persoana respectiva a suferit un accident

Multe persoane incearca sa-si arate grija fata de cei care au suferit un accident bombardandu-i cu telefoane. Acest lucru nu e deloc placut pentru persoana suferinda. Cel mai bine in astfel de situatii e sa lasi un mesaj scris, iar daca respectiva persoana va putea si se va simti in stare, te va suna. Nu ajuti cu nimic daca esti insistent/a si stresezi oamenii in astfel de perioade.

Cand persoana respectiva are un deces in familie

De asemenea, nu e potrivit sa pui imediat mana pe telefon daca afli ca cineva apropiat tie are un deces in familie. Ca si in cazul anterior, cel mai bine e sa dai un SMS si sa astepti sa fii contactat daca cel de la celalalt capat va dori acest lucru.
In timpul amiezii

Lasa-te de obiceiul prost de a suna in timpul amiezii. In timpul amiezii, cei care lucreaza sunt la masa, ceilalti poate se odihnesc sau au copii mici care dorm. La fel e mai bine sa dai un SMS si sa suni doar daca e ceva foarte urgent.

Foarte dimineata/tarziu

Telefoanele date dimineata devreme sau seara tarziu sunt la fel de neplacute. Dimineata oamenii se trezesc, isi fac toaleta, iau micul dejun, nu au timp de vorbit la telefon. Seara, daca primesti un telefon foarte tarziu, primul gand e ca s-a intamplat ceva si te sperii. Bineinteles, daca intr-adevar e ceva urgent, poti suna.

Cand persoana respectiva este la serviciu

Nu e politicos sa suni oamenii care stii ca sunt la serviciu in timpul saptamanii. Cand lucrezi, in mod clar nu poti raspunde la telefon atunci cand ai dori. Si aici cel mai bine e sa dai un SMS sau sa suni pe seara, dupa orele 18.00 sau in functie de programul persoanei in cauza.

Cand persoana respectiva este la volan

Daca stii ca persoana pe care vrei sa o apelezi este la volan, evita sa o suni. De ce? Pentru ca o multime de accidente au loc din cauza neatentiei soferilor. Ei vorbesc la telefon si nu se mai concentreaza la condus, motiv pentru care si legislatia in vigoare interzice acest lucru.

Data viitoare, inainte de a suna o anumita persoana, gandeste-te daca e timpul si ora potrivita. Nu deranja in momente nepotrivite si suna doar atunci cand ai ceva important de spus, daca e una din situatiile amintite mai sus. Telefoanele mobile sunt deosebit de utile, insa trebuie folosite cumpatat si cu bun simt.

0 Shares
You May Also Like