Care sunt avantajele unui incarcator frontal de la Italia Star?

Care sunt avantajele unui incarcator frontal de la Italia Star?

0 Shares
0
0
0

Italia Star, firma cu renume in domeniul echipamentelor si utilajelor din domeniul constructiilor, are in gama sortimentala, incarcatoare frontale de diferite dimensiuni si puteri pe care le pune la dispozitia partenerilor sai, firme din domeniul agricol, constructii de retele urbane (apa, canalizare, gaze, electrice), sau firme de amenajari hidrotehnice, incarcatoare frontale eficiente si fiabile, in diverse categorii: http://www.italiastar.ro/mini-incarcatoare-frontale/ .

Inca din faza de proiectare, firma producatoare, Ihimer isi propune realizarea de produse eficiente, sigure si fiabile, cu costuri mici de utilizare si intretinere.

Principalele avantaje ale unor astfel de incarcatoare frontale sunt:

– Manevrabilitate ridicata- daca discutam, de exemplu, despre un incarcator frontal pe pneuri, acesta are nevoie de o latime maxima de acces de circa 1,7 m pentru varianta de 84,2 CP, cea mai mare din aceasta categorie, adaptandu-se perfect atat spatiilor exterioare cat si spatiilor inchise de genul serelor, depozitelor de produse vrac, s.a.m.d.

– Eficienta crescuta- motorizarea Diesel de la Yanmar adiuce dupa sine, recuperarea gazelor nearse din gazele de esapament, avand ca urmare directa scaderea consumului de combustibil prin utilizarea mai eficienta a celui folosit, dar si scaderea cantitatii de noxe si  implicit a agresivitatii acestora fata de mediul inconjurator. Ca atare, utilizarea unui inacrcator frontal pe pneuri in spatii unde se cultiva legume, scade mult continutul de noxe care afecteaza cresterea si maturizarea acestora.

– Intretinere ieftina- consumabilele si piesele de schimb utilizate in constructia unui incarcator frontal sunt interschimabbile, deci usor de procurat, clientii Italia Star nefiind obligati sa astepte aprovizionarea cu  piesele respective in cazul in care este nevoie.

– Fiabilitate ridicata- incarcatoarele frontale oferite clientilor sai de catre Italia Star sunt echipamente robuste, compacte si capabile sa execute cu usurinta sarcini dificile.

– Productivitate ridicata- datorita in special modului de manevrare prin intermediul joy-stick-ului.

– Siguranta in exploatare- incarcatoarele frontale Ihimer fiind recunoscute ca utilaje deosebit de sigure, care ofera operatorului un cockpit ergonomic, utilizand in acelasi timp un spatiu minim de rotire.

– Zgomot redus- ceea ce face posibila utilizarea incarcatorului frontal chiar si in spatii inchise, sau in zone urbane ( in apropierea scolilor, a spitalelor sau in incinta cartierelor rezidentiale).

Pe langa aceste avantaje mentionam serviciile oferite de Italia Star la achizitionarea unui astfel de incarcator frontal pe pneuri, si anume, consultanta inainte si dupa achizitie, servicii de reparatii si intretiner ein perioada de garantie si dupa expirarea acesteia, precum si pregatirea operatorilor unui astfel de echipament cu ajutorul specialistilor firmei.

0 Shares
You May Also Like