Care sunt problemele iSight Camera?

0 Shares
0
0
0

Apple Company a determinat ca un foarte mic procentaj din seria smartphone-urilor iPhone 6 Plus prezinta probleme cu camera foto. Asadar, o anumita componenta a acestei camere poate ceda, cauzand, astfel, efecte de blurare in fotografiile facutie.

Numarul pieselor afectate este restrans la un anumit serial number si cele mai multe au fost vandute in perioada spetembrie 2014 – ianuarie 2015. In cazul in care cautati diferite piese de schimb pentru telefonul dumneavoastra, ar fi indicat sa accesati un service precum service gsm Bucuresti.

In cazul in care Apple device-ul pe care il detineti face, de obicei, fotografii destul de blurate si se incadreaza foarte bine in categoria numerelor de serie, service-urile Apple ar putea schimba iSight Camera cu un alt dispozitiv de acelasi tip, dar gratuit, doar in cazurile in care telefonul este inca in garantie.

Numarul device-urilor care prezinta aceasta problema in legaura cu dispozitivul iSight Camera, este destul de redus. Apple a dezvaluit toate aceste informatii ulterior pe o pagina web pentru suport, explicand faptul ca iSight Camera este cea care cauzeaza blurul fotografiilor si nu reprezinta o eroare de software.

Momentan compania face destul de multa reclama camerelor noului prototip iPhone 6 prin intermediul a diferitor materiale printate si al reclamelor prezentate la TV. De asemenea, reclamele sunt concepute astfel incat sa sublinieze cat de grozava este o astfel de camera. Nu se stie excat numarul de persoane care a fost afectat de problemele tehnice ale camerei, insa speram ca acesta sa nu fie unul destul de mare.

Compania va ofera sfaturi si va indica pasii necesari pentru depasirea experientei neplacute. De asemenea, Apple explica si modul in care camera a fost pozitionata, adica pe spatele device-ului, si indruma userii cu astfel de probleme spre etapele care trebuie parcurse pentru obtinerea unui nou smartphone sau a unor reparatii. Daca nu va simtiti sigur pe sine, cel mai indicat ar fi sa trimiteti telefonul intr-un service.

Asadar, daca optati pentru solutiile Apple, trebuie sa stiti ca serial number pentru device-urile afectate ar trebui introdus pe site-ul Apple intr-un search box de pe recall page. Astfel, telefonul dumneavoastra va fi trimis intr-un Apple Store si i se va repara camera. Daca reparatia nu va produce efectele pe care le-ati dorit, smart device-ul ar trebui sa fie inlocuit cu unul noi, ce nu prezinta aceasta problema.

Totousi, e bine de stiut ca Apple Company nu accepta sa trimiteti smartphone-uri ce se afla intr-o stare destul de avansata de degradare. Spre exemplu, in cazul in care vei trimite un telefon care prezinta urme vizibile de lovire, acesta nu se va mai putea incadra in clauzele contractului de garantie, iar reparatiile vor trebui latite.

Intr-un service Apple, precum si in alte service-uri, telefonul tau va fi diagnosticat de angajati, inainte de a fi reparat, pentru a se putea vedea daca poate fi eligibil pentru un astfel de program de reparatii si daca poate fi in stare de functionare, excluzand problema cu camera. Inainte de a trimite telefonul intr-un service, va sfatuim sa faceti un back-up majoritatea datelor importante cu ajutorul aplicatiilor iTunes sau iCloud.

0 Shares
You May Also Like