Ce este ionizatorul de apa si care sunt beneficiile apei ionizate?

0 Shares
0
0
0

De ce este importanta apa?

Circa 70% din masa noastra corporala este compusa din apa, iar acest fapt influenteaza foarte puternic toate procesele vitale care au loc in organismul nostru. Fiintele umane pot supravietui fara mancare mai mult timp decat o pot face fara apa.

Deseori ne inselam avand impresia ca ne este foame, cand, de fapt, corpul nostru are nevoie de apa. Luand in considerare aceste idei, cu totii ar trebui sa ne amintim mereu o regula foarte simpla :hidratarea zilnica obligatorie.

Nu e importanta doar cantitatea de apa consumata, ci si calitatea si proprietatile acesteia. Intrebarea carene framanta este: oare profitam pe deplin de toate proprietatile pe care le are apa de oferit?

Ce este apa ionizata?

Stim cu totii ca formula chimica a apei este H2O. Totusi, aceasta formula a apei poate avea proprietati extrem de diferite in anumite ipostaze (apa de ploaie, apa marii, apa imbogatita cu minerale, apa distilata, etc.).

Electroliza este una dintre metodele prin care se transforma proprietatile apei. Apa produsa prin electroliza se numeste apa ionizata.  Acest tip de apa dobandeste proprietati unice, adaptandu-se in mod optim la fluidele din organismul uman si imbunatatind substantial procesele vitale din interiorul acestuia.

Ce este ionizatorul de apa?

Un ionizator apa  este un aparat casnic modern care transforma apa de la robinet in apa alcalina, antioxidanta, imbogatita cu hidrogen.

Ionizatorul de apa foloseste procesul de electroliza pentru a separa apa in apa alcalina ionizata si apa acida ionizata.

Apa din conducta de alimentare  trece in primul rand printr-un complex sistem de filtrare, format din 2 filtre, care o aduce in starea de apa pura filtrata, retinand sedimentele, metalele grele, pesticidele, contaminantii non metalici, nitratii si nitritii si toate celelalte substante straine apei.

Dupa filtrare, apa e condusa intr-o camera de electroliza, iar acolo se face separarea apei in apa alcalina ionizata si apa acida ionizata. In timpul acestui proces apa primeste o incarcatura electrica, care o restructureaza la nivel molecular.

Electrozii au o incarcatura electrica  pozitiva  si negativa si atrag mineralele cu incarcatura diferita la polul opus facand separarea apei in acida si alcalina.  Apa alcalina este condusa apoi spre o iesire, iar apa acida spre alta.

Ionizatorul de apa se va alimenta intotdeauna numai de la conducta de apa rece si niciodata nu se va alimenta acesta cu apa calda. Apa de alimentare a ionizatorului trebuie sa fie o apa cu parametri de apa potabila.

Care sunt beneficiile apei ionizate?

Ionizatorul de apa nu face apa potabila ci doar o ionizeaza si o transforma intr-o apa structurata si plina cu ioni negativi sau pozitivi (dupa preferinta de consum).

Apa alcalina ionizata este destinata cosumului intern.

Apa acida ionizata nu se bea, ea este destinata doar consumului extern.

Ionizatorul elimina contaminantii din apa si iti ofera o apa curata.

Apa alcalina ionizata bogata in hidrogen este puternic antioxidanta si te ajuta sa ai mai multa energie si sa iti mentii sanatatea si silueta.

Apa acida te ajuta sa iti pastrezi pielea, parul si unghiile sanatoase, tonice si stralucitoare.

Acumularea de deseuri acide in corp este una dintre cauzele ingrasarii , apa alcalina neutralizeaza si elimina aceste deseuri din corp.

Apa alcalina ionizata ajuta corpul sa functioneze la parametrii optimi si creste imunitatea organismului,asta ducand la imbolnaviri mult mai rare.

0 Shares
You May Also Like