Cele mai bune instrumente pentru colaborarea cu coduri

Cele mai bune instrumente pentru colaborarea cu coduri

0 Shares
0
0
0

Doar cei care acceseaza https://droidwebdesign.com/ stiu care sunt cele mai bune instrumente pentru colaborarea cu coduri, si au informatii suplimentare despre acest subiect.

Vom discuta insa si noi in cele ce urmeaza despre aceste instrumente, pentru ca toata lumea sa isi faca o parere despre aceste instrumente.

Atom + Teletype

Teletype este un instrument creat de GitHub. Este un pachet gratuit si open source creat pentru a aduce schimbul de coduri si colaborarea cu Atom. Instrumentul functioneaza creand un spatiu virtual de colaborare, cunoscut sub numele de portal, pentru partajarea spatiilor de lucru.

De exemplu, dupa crearea unui portal, gazda va invita colaboratorii care se pot alatura sesiunii. Ca ciclu gazda prin fisiere, oaspetii pot face modificari sau pot vizualiza spatiul de lucru activ. Dupa intrarea intr-un portal, colaboratorii isi fac cursorul astfel incat toata lumea sa poata scrie in acelasi timp. Din fericire, numai gazda poate salva modificarile.

Partajarea de coduri se face printr-o conexiune peer-to-peer criptata WebRTC. In timp ce pachetul foloseste serverele GitHub pentru strangerea de mana initiala, serverele nu vad niciodata nici un fisier mentinand astfel confidentialitatea si minimizand latenta dintre dvs. si colaboratorii dvs.

Teletype poate fi instalat prin terminal folosind comanda apm sau din managerul de pachete. Dupa instalare, facand clic pe pictograma antenei din bara de stare a Atom va lansa sesiunea de partajare a codurilor.

Dupa ce a pornit un portal, gazda poate invita pe oricine sa foloseasca Teletype prin partajarea ID-ului unic al portalului. Colaboratorii se vor alatura spatiului de lucru de colaborare dupa ce au introdus ID-ul portalului. Deocamdata, Teletype nu suporta colaborarea vocala, insa echipele pot folosi instrumentul preferat de comunicare.

AWS Cloud9

AWS Cloud9 este un mediu integrat de dezvoltare bazat pe cloud de la Amazon, care permite dezvoltatorilor sa scrie, sa execute si sa depaneze codul intr-un browser. Dispune de un editor de cod, de depanare si de un terminal.

Cloud9 suporta cele mai populare limbi de programare, inclusiv JavaScript, Python, PHP si multe altele. Fiind un instrument bazat pe cloud, dezvoltatorii nu au nevoie sa instaleze fisiere sau sa configureze masini de dezvoltare pentru a incepe proiecte noi.

Cloud9 ofera, de asemenea, o colaborare in timp real, care permite dezvoltatorilor sa imperecheze sesiunile si sa-si urmareasca intrarile. Functioneaza in special pentru testare si depanare la nivel local, pe masura ce obtineti acces terminal la AWS. Acesta include, de asemenea, chat de grup. Cloud9 poate parea o depasit atunci cand faceti doar partajarea codului.

Sublime Text + Remote Collab

Daca utilizati Text Sublim , atunci ati auzit despre Remote Collab . Este un plugin open source pentru asocierea de coduri, care aduce colaborare in timp real cu Sublime Text. Odata ce instalati plugin-ul prin Controlul pachetului de text Sublime, o noua optiune este disponibila din meniul Instrumente: Remote: Host Session.

De acolo puteti incepe o sesiune de colaborare. Colaboratorii folosesc functia Remote: Conectati-va la sesiune pentru a va alatura instantei.

Aceasta setare functioneaza, dar retineti ca ultima actualizare a pachetului a fost facuta acum mai bine de patru ani, astfel incat uneori este posibil sa aveti dificultati in a face pluginul sa functioneze.

Firepad

Firepad este mult mai mult decat un editor de text cu caracteristici de colaborare. Este construit cu baza de date Firebase Realtime ca backend, nu are nevoie de niciun cod de server si poate fi incorporat in orice aplicatie web. Firepad este construit in centrul instrumentelor de colaborare comerciale populare, cum ar fi Koding, CodePad sau ShiftEdit. In mod implicit, utilizeaza editorul de text CodeMirror, dar poate fi, de asemenea, configurat sa lucreze cu Ace. Pentru echipe care doresc sa construiasca o baza fundamentala a colaborarii de partajare a codurilor, Firepad poate fi o alegere perfecta.

0 Shares
You May Also Like