Ce nu ar trebui sa lipseasca din kitul unui tehnician de unghii?

Leave a comment

În functie de stilul de manichiura în care este specializat un tehnician de unghii, kitul sau de lucru va include o varietate de echipamente, ustensile, instrumente si accesorii. Totusi, indiferent de tipul de manichiura pe care îl efectueaza în mod regulat, tehnicienii de unghii se bazeaza pe unele consumabile obisnuite.

Iata doar câteva consumabile de baza care nu lipsesc din kiturile celor mai multi tehnicieni de unghii:

Alternative la acetona. Solutiile de dizolvare reprezinta o alternativa la acetona atunci când vine vorba de îndepartarea lacului obisnuit sau a gelului. Utilizati o solutie de dizolvare împreuna cu un bol pentru dizolvarea lacului sau gelului si pentru curatarea usoara a unghiilor.

Acetona. Toti tehnicienii de unghii trebuie sa se aprovizioneze în mod constant cu acetona, fiind un consumabil folosit în mod frecvent. Acetona este cea mai indicata pentru îndepartarea unghiilor acrilice sau a gelului.

Servetele de unghii / dischete de bumbac. Servetelele de unghii sunt folosite pentru îndepartarea substantelor lipicioase, pentru curatarea unghiilor si în numeroase alte scopuri, astfel încât este indicat sa nu duceti lipsa niciodata de servetele sau prosoape cosmetice. Optati pentru acele servetele care nu lasa scame. Dischetele traditionale de bumbac sunt foarte utile.

Pila electrica. Desi este considerata optionala de unii tehnicieni, altii o considera deosebit de eficienta mai ales când trebuie sa presteze servicii pentru un numar mare de clienti.

Display de unghii. Sunt unghii de plastic ideale pentru a-i ajuta pe clienti sa hotarasca ce forma a unghiei doresc sau gama de culori de care dispuneti.

Dan Bradu seo

Pensule. Tipul de pensule va depinde de stilul de manichiura în care este specializat tehnicianul de unghii, dar în general, un kit complet ar trebui sa contina o pensula de unghii, o pensula acrilica si o pensula de gel.

Consumabile pentru manichiuri moderne. Indiferent de stilul de manichiura pe care o realizati în mod frecvent, veti avea nevoie de o sursa constanta de consumabile, inclusiv pulberi acrilice, activator de rasina, lac de baza, lac superior, extensii de unghii, gel de lustruit, oja traditionala.

Mai puteti completa kitul cu alte produse optionale, cum ar fi sclipici, tatuaj de unghii pe baza de apa, strasuri sau alte accesorii decorative. Aceste consumabile se pot schimba de la un an la altul, în functie de tendintele în moda, de la un sezon la altul, dar si în preajma sarbatorilor, atunci când cerintele sunt altele.

Pentru fiecare tehnician în parte, vor exista unele echipamente si instrumente pe care le foloseste mai mult decât altele, asa cum vor exista si articole de care rareori are nevoie. Pe masura ce progresati în activitate, veti afla ce cantitate de consumabile aveti nevoie pentru numarul de clienti pe care vi l-ati format pentru a avea provizii suficiente pentru o anumita perioada de timp.

Pentru tehnicienii de unghii începatori, o modalitate buna de a va asigura ca aveti majoritatea elementelor de baza poate fi achizitionarea unui kit complet. Odata ce capatati mai multa experienta, va gasiti stilul si va formati clientela, puteti începe sa va completati kitul cu alte consumabile de care veti avea nevoie.

Leave a Reply