Lista saloanelor disponibila online prin Stailer

0 Shares
0
0
0

Te-ai mutat într-o altă zonă și ai nevoie de servicii de înfrumusețare? Caută acum lista saloanelor disponibilă online prin Stailer! Platforma aduce saloane și stiliști mai aproape de tine, pentru a găsi mai ușor serviciul de care ai nevoie.

Efectuarea programărilor se face tot online, mai simplu și mai rapid

În unele dintre cele mai mari zone ale țării te poți programa fără prea multe bătăi de cap. Intră pe stailer.ro și caută zona în care dorești programarea, respectiv Timișoara, Cluj Napoca, Oradea și Iași. Următorul pas este să alegi serviciul de care ai nevoie. Poți căuta un coafor in Cluj, un salon de masaj în Timișoara sau orice alte servicii de înfrumusețare în celelalte zone.

Serviciile pe care le poți alege sunt cele în materie de păr, respectiv tuns, coafat, vopsit sau tratamente pentru păr. Mai poți opta și pentru saloane de manichiură și pedichiură, machiaj, epilare, masaj, cosmetică sau pensat. Aceste servicii pot fi prestate de un singur salon sau de către un profesionist pentru fiecare în parte. În ambele cazuri vei găsi informații pe stailer.ro.

Fiecare rezultat afișat conform căutărilor tale va conține prețul, durata programării, programul salonului și care sunt serviciile la care mai poți apela. Pe această platformă sunt înscrise unele dintre cele mai bune saloane din zona ta, cât și stiliști independenți. În cadrul site-ul ai posibilitatea de a alege saloane sau stiliști și să faci programări la ora și data stabilită de tine. Ai lista saloanelor disponibilă online prin Stailer, tot ce trebuie să faci este să alegi ceva potrivit pentru tine.

Pe prima pagină a site-ului este afișat un ghid video care te îndrumă spre efectuarea unei programări. Pas cu pas, informațiile sunt detaliate astfel încât să faci rapid și eficient o programare. Mai jos este și o secțiune cu întrebări frecvente. Vei afla cum să faci o programare, cum să anulezi o programare, cât costă una, cu cât timp înainte vei primi o notificare despre programare, ce se întâmplă daca un stilist anulează programarea și dacă poți face una pentru un prieten.

Navighează pe stailer.ro oricât timp ai nevoie!

Platforma este disponibilă non-stop și totul este gratuit. Fiecare minut petrecut pe site va fi o experiență plăcută, fără să fie necesar achitarea vreunui cost. În plus, poți face și programările în mod gratuit, atât ție, cât și prietenului tău, mamei sau surorii tale.

Platforma este o idee perfectă și pentru afacerile din domeniul hair&beauty. Dacă îți dorești să fii descoperit de clienți noi, înscrie-te pe stailer.ro! Există o secțiune destinată profesioniștilor unde îți poți înregistra salonul.

Pentru orice informație sau nelămurire, trimite solicitarea pe support@stailer.ro sau beneficiază de suport live prin live chat. Poți intra și tu cu afacerea ta în lista saloanelor disponibilă prin Stailer. În acest fel îți va fi mult mai ușor să gestionezi programările și să poți lua clienți noi. Site-ul este locul ideal pentru clienți și profesioniști!

0 Shares
You May Also Like