Ce puteti face intr-o vacanta in Aruba?

0 Shares
0
0
0

Multi dintre cei care isi doresc o vacanta in strainatate, cauta cele mai atractive oferte sejur in Aruba, pentru ca isi doresc sa aiba parte de cateva zile de vis.

In cele ce urmeaza, vom discuta putin despre activitatile care pot fi desfasurate in Aruba, nu inainte de a preciza ca Hotel Holiday Inn Resort Aruba – Beach Resort and Casino 4* poate fi gazda ideala pentru dvs.

Gustul croazierii Catamaran Morning Aruba cu pranzul in clus poate fi prima atractie pentru dvs. atunci cand alegeti aceasta destinatie de vacanta.

Urcati la bordul unui vapor confortabil cu 4 punti in aer liber si bucurati-va de o aventura de o jumatate de zi in largul coastei Aruba, cu 3 opriri incredibile pentru snorkel si pentru inot. Sarbatoarea pe care o veti descoperi la un pranz gustos din Caraibe cu bauturi nelimitate si multe altele va fi o amintire de neuitat dintr-o vacanta de vis.

O alta activitate pe care o puteti desfasura in Aruba, pentru a ramane cu amintiri minunate, este reprezentata de un turneu cu un Jeep Safari pe tot parcursul zilei.

Aceasta aventura Safari, plina de distractie, este conceputa pentru a arata frumusetea neobisnuita si nevazuta a orasului Aruba. Calatoria 4×4 va va duce la unul dintre cele mai inalte puncte de vedere de pe insula si in locuri accesibile doar cu o transmisie pe patru roti.

Turul dvs. de o zi incepe cu un serviciu de preluare la hotel sau la Terminalul de croaziera. Expeditia va include mai multe opriri: Farul California, Gradina de adapost, Capela din Alto Vista, Gura rechinului, Ruinele de aur de la Bushiribana, Podul natural, Parcul national Arikok, Pesterile indiene si San Nicolas. Veti avea ocazia sa inotati si sa faceti scufundari la faimoasa Piscina Naturala si Baby Beach.

Bucurati-va de condusul in jurul Arubei in Land Rover de ultima generatie in stil african, cu amortizare suplimentara pentru un plus de confort. Calatoria dvs. include o suspendare exceptionala, garantand o calatorie confortabila in jurul insulei.

A treia activitate pe care o puteti desfasura este sa vizitati plaja ascunsa a lui Mangel Halto si statiunea populara Baby Beach, la o plimbare cu snorkeling pe coasta din Aruba. Puteti char sa inotati in apa plina de pesti colorati din Marea Caraibelor.

Petreceti dimineata relaxandu-va in apele tropicale din Marea Caraibelor si bucurati-va de viata marina intr-o aventura uimitoare de snorkeling.

Beneficiati de pick-up-ul la hotel sau pe vasul de croaziera si apoi va indreptati spre plaja retrasa Mangel Halto cu autobuzul deschis. Indepartati degetele de la picioare in nisipul alb si impingeti echipamentul de snorkeling furnizat pentru a va aventura in apa calma.

Luati-va putin timp pentru a va putea relaxa la soare la Baby Beach si sa experimentezi atmosfera relaxata a uneia dintre cele mai populare retreeri din Aruba. Intoarceti-va la hotelul dvs. sau la terminalul navei de croaziera la inceputul dupa-amiezii.

Finalul zilei il puteti petrece pe un vas de croaziera pe coasta din Aruba. Aveti posibilitatea de a savura gustoasele cocktail-uri cu rom. Veti putea lega noi prieteni cu cei de pe vas. O asemenea croaziera de doua ore este tot ceea ce va puteati dori pentru finalul unei zile superbe din concediu.

0 Shares
You May Also Like