Cum se alege un laptop?

Cum se alege un laptop?

0 Shares
0
0
0

Daca laptopul pe care il detii deja nu mai face fata cerintelor tale, atunci cu siguranta a sosit momentul sa iti indrepti atentia spre un alt produs, mult mai performant, asa ca in cele ce urmeaza vei putea descoperii detaliile de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop.

Asadar, este foarte important sa iti cunosti nevoile si sa stabilesti scopurile in care vei folosi echipamentul. Daca de exemplu esti gamer, atunci in mod evident ai nevoie de un laptop nou, care sa fie foarte – foarte performant, pentru a putea face fata cu succes tuturor cerintelor tale.

Un astfel de echipament nou, daca este foarte performant este si foarte scump, insa dupa ce nu il vei mai folosi pentru gaming, il vei putea folosi ani de zile pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona filme.

Un laptop nou poate reprezenta cea mai buna solutie si atunci cand iti doresti un produs care sa stii ca nu a mai fost folosit inainte si care dispune de specificatii tehnice notabile. Vei putea sa gasesti laptopuri noi de la producatori de top de pe piata (Lenovo, Apple, HP sau Dell), iar in functie de preferinte si in functie de buget, iti vei putea alege laptopul.

In cazul in care iti doresti un laptop de cea mai buna calitate, insa care sa nu aiba un pret foarte mare, atunci iti poti indrepta atentia cu incredere spre un laptop refurbished.

Un astfel de produs, in ciuda faptului ca nu este nou, dispune de specificatii tehnice peste asteptari. Un laptop refurbished este un echipament care a fost cumparat de nou, si care din diferite motive a ajuns din nou in fabrica, unde a fost supus unor teste, unui proces de imbunatatire, iar apoi testat din nou si scos pe piata sub aceasta denumire de laptop refurbished.

De exemplu, acelasi model de laptop de la oricare producator de pe piata, poate avea preturi diferite. Un laptop nou care costa 3000 de lei de exemplu poate fi considerat foarte scump, din moment ce acelasi model in varianta refurbished poate costa 2000 – 2200 de lei, iar specificatiile tehnice si performantele sunt identice.

Se poate insa ca laptopul refurbished sa prezinte mici – mici, urme de uzura, insa tinand cont de diferenta de pret si de faptul ca performantele sunt similare, este firesc ca laptopul refurbished sa reprezinte prima optiune.

Ei bine, cei care isi doresc un laptop si mai ieftin, isi pot indrepta atentia spre un laptop second hand. Acesta poate face fata mai multor cerinte, si poate fi ideal pentru cei care nu au asteptari foarte mari de la produs.

Exista laptopuri second hand de generatie mai noua sau de generatie veche, asa ca fiecare isi poate alege laptopul in functie de buget in primul rand, apoi in functie de nevoi si de preferinte.

Asadar, acestea ar fi cam cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui laptop, iar fiecare va alege produsul pe care il va considera perfect pentru nevoile sale.

0 Shares
You May Also Like