Ce tipuri de saltele pot cumpara?

Ce tipuri de saltele pot cumpara?

0 Shares
0
0
0

Saltelele de paie au devenit de mult istorie. Mai mult decat atat, unii habar nu au de faptul ca in trecut existau astfel de saltele. Daca tot am amintit de trecut, multe erau si cazurile in care oamenii nici macar nu aveau saltele, acest termen fiindu-le total necunoscut. Acum nu mai vrem o saltea de paie, ci o saltea gonflabila, una ergonomica sau una ortopedica.

Sunt o multime de tipuri de saltele pe care le putem achizitiona atunci cand vrem sa avem un somn linistit. Daca insa vrei o saltea pentru a o folosi doar pentru musafiri, deoarece nu ai suficiente locuri de dormit, cea mai buna solutie este o saltea gonflabila, deoarece este usor de pastrat si nu ocupa mult spatiu. Poti cumpara o astfel de saltea de pe www.econvenabil.ro.

Sa revenim insa la ce tipuri de saltele putem alege pentru paturile pe care ne odihnim zi de zi sau pentru musafiri. Traim intr-o lume in care avem mari posibilitati cand vine vorba de o astfel de alegere. Poti cumpara o saltea care sa fie exact ceea ce ai nevoie atunci cand vrei sa te odihnesti.

•    Salteaua cu arcuri

Am inceput cu aceasta saltea, deoarece sunt inca des intalnite cazurile in care oamenii prefera astfel de achizitii. Saltelele de acest tip sunt intalnite in mod special la canapele, dar poti opta pentru o astfel de saltea si pentru un pat. Saltelele cu arcuri pot fi alese in functie de numarul de arcuri pe care il doresti, dar si in functie de spire. O problema la aceste saltele consta in faptul ca nu sunt foarte rezistente in timp, insa multi producatori de saltele cu arcuri au incercat si incearca sa imbunatateasca acest aspect prin saltele cu arcuri ergonomice.

•    Salteaua ortopedica

Acest tip de saltea este foarte modern. Salteaua ortopedica este extrem de utila pentru cei care au probleme cu spatele, deoarece ofera un confort deosebit. Ea sprijina coloana intr-un mod placut, luand forma corpului, astfel nefiind nevoie de presiune asupra coloanei, cum se intampla la o saltea normala.

De asemenea, o astfel de saltea este foarte utila pentru paturile in care dorm doua persoane, deoarece ia forma corpului si salteaua nu se va lasa pe partea de pat pe care se afla persoana cu greutate mai mare. De asemenea, nici nu vei simti cand persoana cu care dormi se va ridica din pat. Un alt punct forte la o astfel de saltea il reprezinta durata de viata foarte mare. Astfel de saltele sunt foarte rezistente in timp. Daca preferi astfel de saltele, mai poti opta si pentru modele de saltele ergonomice, medicale sau cu latex.

•    Salteaua gonflabila

O saltea gonflabila ar trebui sa existe in fiecare locuinta pentru ca niciodata nu stii cati musafiri poti avea. O astfel de saltea este usor de instalat, poate fi folosita atat in interiorul locuintei, cat si in afara ei,  ofera un confort de care ai nevoie si e confectionata din materiale de calitate. Un lucru atractiv la aceste saltele il reprezinta faptul ca ele pot fi de diverse forme si modele.

Asadar, ai de unde alege. Achizitioneaza tipul de saltea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

0 Shares
You May Also Like