Ce trebuie sa faci cand iti cumperi un ceas?

Ce trebuie sa faci cand iti cumperi un ceas?

0 Shares
0
0
0

Achizitia unui ceas este o decizie grea, in special atunci cand acest accesoriu este unul din categoria premium sau chiar un produs de lux. Un ceas Tissot e unul dintre aceste produse ce se remarca prin calitati ce depasesc concurenta de pe piata de profil.

Un ceas Tissot reprezinta mereu o alegere inspirata pentru cei care vor sa fie in pas cu avansul tehnologic din domeniu si sa pastreze traditia purtarii unui ceas facut de un producator recunoscut in domeniu. Multi cumparatori de ceasuri cer sfaturi de la persoane care nu sunt neaparat specialiste in domeniu, iar informatiile obtinute de la acestea nu sunt unele de incredere intotdeauna.

Desi ceasurile bune se vand uneori si la magazine de bijuterii sau la unele ce comercializeaza si alte produse din alte categorii, vanzatorii din aceste unitati comerciale nu sunt pregatiti asa cum trebuie pentru a-l orienta pe client spre achizitia dorita.

Ei vor doar sa vanda cat mai mult si vor fac orice este necesar pentru a-si atinge obiectivul. Chiar daca gasesti o oferta ce pare greu de refuzat, nu uita ca este bine mereu sa verifici pretul respectiv in mediul online, caci e posibil sa profiti de o oferta mai avantajoasa.

In aceatsa cautare este esential sa stii exact modelul de ceas pe care il cauti. Poti cere chiar comerciantului respectiv un pliant cu modelele si preturile pe care le are la vanzare. In general, asemenea produse costa cu circa 30% mai mult pe internet decat in magazine. In cautarea ceasului perfect, nu te lasa dus de val si nu proba un ceas pe care nu esti hotarat sa il cumperi, caci gestul lipsit de eleganta nu ii va placea deloc comerciantului la care te-ai oprit.

Cumpararea unui ceas nu trebuie sa se bazeze numai pe criteriul estetic. Un ceas nu este asemenea unei bratari, chiar daca aspectul lui conteaza destul de mult. Orice oferta de ceasuri la reducere poate rezista macar cateva zile, asa ca nu trebuie sa te grabesti sa il cumperi. Ia atat de mult timp cat iti trebuie si intreaba-i pe alti detinatori ai aceluiasi model ce parere au despre el. Unele avantaje si dezavantaje se vad doar in timp.

Daca vrei sa il porti intr-un anumit mediu, afla care ii sunt calitatile si problemele atunci cand este expus la medii cu praf sau temperaturi extreme. Carcasa ceasului poate creste exponential pretul lui. Cei care vor un ceas foarte scump ar trebui sa le evite pe cele placate cu aur pentru ca ele nu vor ramane mereu la fel de stralucitoare ca la inceput.

In al doilea rand, sunt de evitat si ceasurile care au ca accesorii pietre pretioase. Ele vor cadea la un moment dat si vor provoca devalorizarea ceasului. Un ceas bun este si cel care se potriveste foarte bine cu incheietura mainii tale. Asadar, el nu trebuie sa fie nici prea mic, dar nici excesiv de mare, asa cum se poarta in ultimul timp, in special in randul celor tineri.

0 Shares
You May Also Like