Performantele Samsung S7562 Galaxy S Duos

Performantele Samsung S7562 Galaxy S Duos

0 Shares
0
0
0

Cu totii cunoastem importanta touchscreen-ului pentru telefoanele inteligente. Touchscreen-ul Samsung S7562 Galaxy S Duos reprezinta unul dintre cele mai performante ecrane tactile din gama Samsung. Un astfel de touchscreen Samsung S7562 Galaxy S Duos poate fi achizitionat de pe www.magazingsm.ro .

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre performantele lui Samsung S7562 Galaxy S Duos.

Nu numai ecranul ne arata ca Samsung S7562 Galaxy S Duos nu este un dispozitiv high-end. In mod normal, Samsung foloseste set-uri de cipuri brevetate atunci cand vine vorba de dispozitivele sale emblema. Un sistem Exynos 4 quad, pe un singur cip (Soc – System-on-a-Chip) il face pe Samsung Galaxy S3 sa ruleze la capacitate maxima. Samsung S7562 Galaxy S Duos vine cu un Qualcomm Snapdragon MSM7227A, cu un procesor single-core ARM Cortex A5, care ruleaza cu o viteza de 1 GHz.

Dispozitivul suporta, de asemenea, 512 MB de memorie RAM si 1.78 GB memorie interna. GPU-ul Adreno 200 (Enhanced) are grija de aplicatiile grafice. In urma supunerii dispozitivului pe care il prezentam la mai multe obiective de referinta, pentru a-l putea compara cu alte telefoane inteligente, am ajuns la concluzia ca Samsung S7562 Galaxy S Duos este clar inferior concurentilor sai high-end.

Chiar si Samsung Google Nexus, care ofera acelasi GPU, rata a procesorului si memorie RAM, este superior la majoritatea capitolelor. In privinta obiectivelor de referinta sintetice, precum Basemark ES 2.0, diferenta de performanta dintre Samsung S7562 Galaxy S Duos si Galaxy S3 este de 704 %.

Diferenta nu este atat de extrema in privinta obiectivelor de referinta bazate pe browser, insa este, si in acest caz, mai mult decat evidenta. Daca luam in considerare viteza de scriere si citire in AndroBench, vom vedea ca Samsung S7562 Galaxy S Duos este, in mod clar, un model de nivel mediu.

Am folosit trei trailere pentru a stabili daca Samsung S7562 Galaxy S Duos are suficiente resurse pentru a reda, fara probleme, clipuri video de rezolutie inalta. Trailer-ul de la „Transformers 3 – Revenge of the Fallen” a fost redat atat in forma Full HD (1080p), cat si in HD (720p). Doar coloana sonora si nu video-ul a putut fi redata in ambele cazuri. Testul a fost realizat folosindu-se trei aplicatii diferite: player-ul video preinstalat, QuickPic Video Player si MXPlayer, pentru a exclude orice problema legata de software.

Am incercat sa excludem o eroare in privinta fisierului video, redand alt trailer („James Bond – Skyfall”), tot in Full HD, dar am ajuns la aceeasi concluzie: filmele HD nu pot fi redate. Jocurile actualizate, precum toate versiunile de la Angry Birds, au rulat fara probleme pe Samsung S7562 Galaxy S Duos. SoC-ul instalat este destul de puternic incat sa ruleze fara probleme GTA III, binecunoscutul joc 3D, insa la detalii reduse.

Pentru acest model se pune accent mai mult pe functiile telefonului datorita caracteristicii Dual SIM. Calitatea sunetului in convorbire este destul de buna, insa, am observat ca in unele cazuri, vocea celui cu care vorbim se aude putin inabusit.

Pentru mai multe detalii cu privire la touchscreen-urile Samsung accesati Magazingsm.ro .

0 Shares
You May Also Like