Ce unelte trebuie sa ai acasa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca esti un mester, sau ca lucrezi in contabilitate sau in IT ar trebui sa stii ca din casa nu ar trebui sa iti lipseasca anumite scule electrice. Indiferent de faptul ca locuiesti la bloc sau la casa, ca locuiesti la oras sau la sat, aceste unelte trebuie sa le ai acasa pentru ca nu stii niciodata cand vei avea nevoie de ele.

In cazul in care nu iti permiti sa iti cumperi deodata toate sculele de care ai nevoie, poti sa incepi sa le achizitionezi pe rand, iar astfel in scurt timp le vei avea pe toate cele necesare acasa, si nu vei mai fi nevoit sa apelezi la cunostinte pentru a-ti imprumuta un flex sau o surubelnita cu acumulator.

In continuare iti voi spune in mare parte care sunt uneltele care nu ar trebui sa iti lipseasca de acasa:

In primul rand ai nevoie de o surubelnita cu acumulator deoarece este ideala in cazul in care trebuie sa insurubezi ceva, sau in cazul in care demontezi sau montezi obiecte de mobilier. Acestea sunt ideale pentru ca se pot utiliza chiar si in cele mai mici spatii.

O alta unealta la fel de importanta precum o surubelnita cu acumulator, sau poate si mai importanta este polizorul unghiular, sau flexul asa cum il cunoaste toata lumea. In cazul in care trebuie sa slefuiesti o suprafata, sau daca ai ceva metale de taiat, de exemplu o teava, atunci flexul este unealta ideala. De asemenea poti folosi aceasta unealta si in cazul in care cutitele nu iti mai taie pentru ca datorita unei panze speciale, iti poti ascuti cutitele din bucatarie foarte usor si rapid.

De asemenea ar fi ideal daca ai avea acasa si o masina de gaurit cu percutie deoarece cu ajutorul ei vei putea gauri atat lemnul cat si metalele sau oricare alte materiale. In cazul in care nu ai o astfel de masina dar intentionezi sa iti cumperi una, ar trebui sa te orientezi spre una cu doua trepte deoarece prima treapta va fixa suruburile mari iar cea de a doua treapta va efectua gaurirea cu burghie mici.

Chiar si o masina de gaurit fara percutie ar fi bine daca ai avea acasa pentru ca este ideala pentru a gauri lemnul, materialele plastice si chiar metalul.

Fierastraul de asemenea trebuie sa il ai acasa datorita faptului ca este o unealta ideala pentru taieturi drepte sau curbate pe mai multe tipuri de suprafete. Chiar daca acesta a fost realizat pentru a taia in lemn, datorita faptului ca au aparut accesorii pentru fierastrau, acesta se poate folosi si pentru a taia in plastic sau metal.

Cu siguranta aceste scule electrice ar fi bine sa le ai in cazul in care locuiesti la casa. Daca locuiesti intr-un apartament, ar fi suficient sa ai un flex, o masina de gaurit, si o surubelnita electrica, pentru ca la bloc nu ai atata spatiu de depozitare cat poti avea la o casa, unde ai si curte, si mai ai si anexe.

In momentul in care te hotarasti sa iti cumperi aceste unelte electrice, trebuie sa te orientezi spre produse de firma deoarece acestea sunt de o calitate superioara si functioneaza mult mai bine, si pot avea o durata de viata indelungata.

Pe langa aceste unelte, indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, ar fi ideal daca ai avea un set de surubelnite sau daca nu una fixa si una stea, un set de imbusuri si cate o trusa de chei inelare, tubulare si fixe.

Cand vei avea toate aceste unelte, iti vei putea efectua singur orice reparatie acasa.

0 Shares
You May Also Like