Cele mai cool aplicatii mobile de astazi

Cele mai cool aplicatii mobile de astazi

0 Shares
0
0
0

Utilizate mai ales in randul tinerilor, aplicatiile mobile de chat sunt atat de diverse ca ajungi sa nu stii pe care sa o alegi. Fiecare dintre acestea are caracteristici atragatoare si in acelasi timp fiecare are utilitatea ei. Iata mai jos cateva dintre aceste aplicatii si specificatiile lor.

Aplicatia Virtual Watercooler, co-creata de Gavin Stewart si Joe Nelson, ingineri software pentru Hewlett Packard si Sony, este disponibila in prezent numai pe iOS. Aceasta permite in special: participarea la discutii prin fila Camere, gasirea colaboratorilor din aceeasi companiei si posibilitatea de a-i invita sa inceapa o conversatie, interactionarea instantanee cu colegii, invitarea altor persoane de contact in retea.

Yac, un alt serviciu de mesagerie vocala, este special conceput pentru echipele de telecomunicatii. La fel ca Virtual Watercooler, Yac (initial „Yelling Across Cubicles”) se adreseaza utilizatorilor profesionisti. Aceasta aplicatie freemium, disponibila pe iOS, Android, Mac si Windows, a fost cofondata de Justin Mitchell in 2018 in timpul unui hackathon organizat de Product Hunt. Yac doreste sa ajute profesionistii sa reduca numarul de intalniri si apeluri, inlocuindu-le cu mesaje vocale asincrone, unu-la-unu sau in grup, pentru a-si imbunatati productivitatea. In loc sa planifici o intalnire pe Zoom sau sa tastezi nesfarsite mesaje, poti realiza aceasta conversatie in cateva mesaje vocale sau partajarea asincrona a ecranului. Aplicatia Yac ofera multe caracteristici: trimiterea de mesaje vocale nelimitate, cu o durata de pana la 120 de secunde, backup nelimitat al conversatiilor, un numar nelimitat de utilizatori, acces rapid la transcrierile mesajelor de mesagerie vocala, integrarea lui Yac in Slack si Zapier (versiunea premium).

Aceasta aplicatie nu poate fi instalata si pe un telefon mobil Samsung si va functiona fara niciun fel de problema, dar poate fi utilizata si pe alte tipuri de telefoane, mai noi sau mai vechi, in functie de sistemul de operare pe care il au instalat si de specificatiile tehnice pe care aplicatia le solicita.

Majoritatea acestor functii sunt oferite gratuit. Vei plati 3 dolari per utilizator pe luna daca vrei sa utilizezi versiunea Yac for Teams, avand inclusiv posibilitatea de a configura un portal de administrare complet pentru o echipa de lucru. Serviciul de mesagerie, care este sustinut financiar de Slack, a strans recent 7,5 milioane de dolari de la investitori. Yac are putin peste 5.000 de utilizatori.

Rodeo, o aplicatie pentru chat si pentru a-ti face noi prieteni, este disponibila numai pe iOS. Aceasta iti permite sa discuti cu prietenii, fara sa iti faci griji cu privire la aspectul tau. sau sa fii nevoit sa tii smartphone-ul in maini. Rodeo poate rula in fundal, astfel incat sa poti asculta, vorbi si interactiona cu alte aplicatii in acelasi timp, sau chiar daca telefonul este blocat momentan. Rodeo va anunta comunitatea cand esti disponibil. Aplicatia se bazeaza pe libertate si schimburi spontane de mesaje pentru a evita sa programezi o intalnire sau sa suni prieteni doar pentru a discuta cu ei. Aplicatia Rodeo isi propune, de asemenea, sa incurajeze noi intalniri prin crearea unei camere accesibile tuturor prietenilor: prietenii tai, dar si prietenii prietenilor tai.

 

0 Shares
You May Also Like