Cele mai populare tipuri de gazduire web

Cele mai populare tipuri de gazduire web

0 Shares
0
0
0

In cazul in care esti genul de persoana care prefera sa isi petreaca timpul in mediul online, ar fi indicat sa faci acest lucru intr-un mod cat mai placut si cat mai util.

Cu siguranta ai si tu una sau mai multe pasiuni, asa ca ai putea sa iti creezi un blog personal, pe care sa postezi fel si fel de articole despre pasiunea sau despre pasiunile tale. In acest fel, prietenii si cunostintele iti vor putea citi toate gandurile.

In conditiile in care esti foarte bun in scrierea de articole, incetul cu incetul vei atrage din ce in ce mai multi vizitatori pe blog, iar astfel vei avea de castigat in primul rand faima, iar apoi vei putea chiar sa castigi si bani din aceasta activitate.

Ei bine, pentru a-ti putea crea un blog, mai intai de toate ar trebui sa iti alegi un nume de domeniu, iar mai apoi ar trebui sa iti alegi un web hosting, precum Gazduire Enterprise de exemplu.

Aici este foarte important de mentionat faptul ca pe piata exista o multime de agentii care ofera servicii de web hosting, asa ca va trebui sa cunosti cele mai populare tipuri de gazduire web, pentru a lua cea mai buna decizie.

Ei bine, cel mai popular tip de web hosting este fara doar si poate gazduirea shared. In cazul in care vei opta pentru un pachet de gazduire shared, trebuie sa stii ca site-ul tau va fi gazduit pe un server alaturi de o multime de alte site-uri, iar site-ul tau impreuna cu celelalte site-uri vor consuma resursele serverului.

Marele avantaj pe care il are acest tip de gazduire web este pretul redus, insa marele dezavantaj este reprezentat de numarul limitat de resurse alocate fiecarui site.

Reseller hosting este al doilea tip de gazduire web spre care te poti orienta. Acesta este practic un cont de hosting partajat, doar ca are instrumente suplimentare care poate ajuta proprietarii contului sa isi vanda spatiul de gazduire.

Un alt tip de gazduire web este Virtual Private Server. Aceste servere impart un server in diferite servere independente. Gazduirea VPS se aseamana din acest punct de vedere cu gazduirea shared, doar ca dispune de un numar mult mai mare de resurse, care se impart pe baza de nume, IP si porturi.

Acest tip de gazduire asigura un acces fara limite la server, astfel ca se pot instala o multime de aplicatii si se poate reinstala oricand sistemul de operare.

Cel mai bun tip de web hosting este fara doar si poate hostingul dedicat, care permite contolul total asupra serverului, insa pentru asta sunt necesare cunostinte de programare. Despre aceste servere dedicate trebuie mentionat faptul ca ele inseamna stabilitate, viteza si securitate sportiva.

Ei bine, acestea sunt cele mai populare tipuri de gazduire web, asa ca daca te decizi sa iti creezi un blog, trebuie sa iti alegi un asemenea tip de gazduire.

Este insa foarte important sa analizezi putin piata inainte de a alege sa colaborezi cu o agentie de web hosting.

0 Shares
You May Also Like