hotel-sau-un-restaurant

Cu ce probleme se pot trezi bucurestenii care detin un hotel sau un restaurant?

0 Shares
0
0
0

Deoarece Bucurestiul este capitala Romaniei si totodata cel mai mare oras al tarii, este firesc faptul ca in Bucuresti sa se gaseasca cele mai multe restaurante si cele mai multe hoteluri din Romania.

Tocmai din acest motiv vom discuta in continuarea acestui articol despre surprizele neplacute si despre problemele cu care se pot trezi toti bucurestenii care detin un hotel sau un restaurant.

Ei bine, o astfel de problema cu siguranta ar fi reprezentata de aparitia rozatoarelor, iar aici discutam despre sobolani si soareci.

Sobolanii sunt o specie numeroasa de rozatoare care se pot inmulti de 3-7 ori pe an, iar o femela poate da nastere unui numar de 7-10 pui deodata.

Aceasta specie de rozatoare nu este deloc mofturoasa atunci cand vine vorba despre mancare, sobolanii mancand fructe, legume, cereale, silozuri, carne, peste, lemn, cauciuc, plascit, sau materiale de constructii.

Sobolanii care isi fac aparitia in apropierea hotelurilor sau in apropierea restaurantelor pot sa fie sobolani norvegieni, care au o culoare maronie si dimensiuni mai mari in comparatie cu alte specii. Acestia sunt numiti si sobolani de canalizare deoarece se adapostesc de regula pe la subsoluri.

Cu siguranta un loc preferat de catre acestia ar putea fi subsolul unui restaurant sau subsolul unui hotel, iar de acolo acestia pot urca rapid spre bucataria de la parterul restaurantului sau al subsolului.

Sobolanii de acoperis pot sa isi faca si ei aparitia in restaurante sau hoteluri, si se pot cuibari rapid pe o mansarda sau pot intra chiar in camerele de hotel.

Cu siguranta pentru proprietarii hotelurilor si ai restaurantelor aceste rozatoare reprezinta un real pericol, atat datorita faptului ca le provoaca pagube materiale, cat si datorita faptului ca duc la alungarea clientilor si la crearea unei imagini proaste a afacerii.

Plus de asta, hotelurile si restaurantele unde se gasec sobolani, trebuie sa apeleze la firme deratizare Bucuresti cat mai rapid pentru a scapa de rozatoare, iar un asemenea serviciu costa deasemenea destul de mult.

Pe langa sobolani, proprietarii restaurantelor si ai hotelurilor se mai pot confrunta cu o alta problema neplacuta, iar aceasta este fara doar si poate aparitia soarecilor.

La fel ca si sobolanii, si soarecii sunt musafiri nepoftiti care pot sa apara in astfel de locuri si care pot sa creeze pagube materiale foarte mari.

Dupa cum am spus si despre sobolani, cu siguranta si soarecii daca sunt vazuti de catre clienti in restaurante sau hoteluri, acestia vor pleca rapid, iar vestea ca in hotelurile sau restaurante au fost vazute rozatoare va circula rapid. Acest lucru va duce rapid la pierderea unui numar mare de clienti.

Asadar, rozatoarele sunt musafiri nepoftiti care pot aparea in cazul restaurantelor sau in cazul hotelurilor, asa ca proprietarii de restaurante si hoteluri ar trebui sa apeleze cat mai des la serviciile firmelor de deratizare, pentru a scapa de rozatoare, dar si pentru a preveni pe viitor aparitia acestora, deoarece acestea pot fi daunatoare din toate punctele de vedere atat personalului cat si clientilor.

0 Shares
You May Also Like