Cum alegem cele mai bune incarcatoare?

Cum alegem cele mai bune incarcatoare?

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti interesati sa cumparati o mufa alimentare laptop va recomandam sa cautati modelul dorit pe Mentormarket.ro. De asemenea, tot aici puteti primi si consultanta gratuita.

Laptopurile sunt dispozitive portabile cu propria sursa de alimentare sub forma unei baterii reincarcabile. Aceste baterii tin destul de mult la inceput. Laptopurile folosesc adaptoare de alimentare care se conecteaza in prizele de perete pentru a incarca bateriile. Sute de marci diferite de laptop-uri exista pe piata si fiecare utilizeaza propriul tip si model de adaptor.

Majoritatea producatorilor vor furniza accesorii si piese pentru laptopurile lor pe site-uri. Alte locuri pentru gasirea adaptoarelor pentru laptop includ magazine de comert cu amanuntul cu electronice si angrosistii cu hardware pentru calculatoare care fac si reduceri.

De asemenea, este posibil sa gasiti adaptoare si cabluri pe site-uri de licitatii, cum ar fi eBay. Cand este timpul sa inlocuiti un adaptor vechi cu unul nou, este necesara cercetarea pentru a gasi tipul corect de adaptor. Cand cautati adaptoare pentru laptop, proprietarii trebuie sa verifice numarul modelului si cerintele de tensiune si amperaj ale laptopului.

Aceste informatii sunt utilizate pentru a cauta un adaptor de laptop compatibil online. Tensiunea unui adaptor trebuie sa corespunda tensiunii necesare a laptopului. Cu toate acestea, amperajul unui adaptor poate atinge sau depasi intensitatea necesara.

De asemenea, proprietarii de laptopuri trebuie sa obtina un adaptor cu tipul conectorului potrivit. Conectorii cilindrici sunt cei mai frecvent folositi pentru un dispozitiv laptop. O alta optiune este sa cautati un adaptor universal de alimentare, care sa-si adapteze setarile de putere la laptop si sa aiba mai multi conectori

Tipuri de adaptoare pentru laptopuri

Adaptor de curent alternativ

Adaptorul de curent alternativ converteste curentul de alimentare din priza care se gaseste in cele mai multe case la puterea curentului continuu

Adaptor de curent continuu

Laptopurile utilizeaza pentru a functiona curent continuu si de aceea pare ca un adaptor de curent continuu nu este necesar cand se conecteaza la surse de curent continuu.

Cu toate astea cele mai multe surse de alimentare de curent continuu ofera o tensiune ceva mai mica fata de nevoile reale ale unui laptop. Un adaptor de curent continuu va fi necesar si pentru a prelua puterea si a o transforma in tensiune mai mare pe care laptopul poate sa o foloseasca pentru a isi incarca bateria sau pentru a alerga.

Gasirea modelului potrivit al adaptorului

Deoarece exista foarte multi adaptori diferiti pe piata, este esential sa verificati ce tip de adaptor necesita un laptop inainte de cumparare. Cele mai multe adaptoare sunt comercializate pentru branduri specifice si modele de laptopuri.

Acestea vor lista, de asemenea, tensiunea, curentul si polaritatea adaptorului. In acest fel, proprietarii de laptopuri pot selecta adaptorul adecvat pentru dispozitivele lor. Gasirea adaptorului corect pentru un laptop inseamna verificarea numarului de model de laptop si a cerintelor de alimentare.

Obtineti numarul modelului de laptop. Acesta este, de obicei, tiparit pe o eticheta mica, lipita pe partea inferioara a laptopului.

Obtineti cerintele de alimentare pentru laptop. Acestea sunt , de asemenea, tiparite pe o eticheta mica, lipita pe partea inferioara a laptopului. De asemenea, poate fi tiparita in apropierea portului de alimentare al laptopului. Cautati amperajul si tensiunea necesara.

0 Shares
You May Also Like