Cum alegi un apartament in Bucuresti?

Cum alegi un apartament in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care ai intentia de a te muta in capitala, sau vrei sa te muti dintr-o zona a capitalei in alta, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte importante pentru a face cea mai buna alegere.

In primul rand, trebuie sa cunosti foarte bine fiecare zona a capitalei, pentru ca discutam despre cel mai mare si cel mai important oras al tarii.

Este foarte important acest aspect pentru ca preturile pentru inchirierea apartamentelor difera de la o zona la alta, iar nivelul de trai este diferit de la o zona la alta. Cu siguranta nu se poate compara vreodata nivelul de trai din Pipera, cu nivelul de trai din Giulesti sau Ferentari.

In conditiile in care iti doresti un apartament intr-o zona buna a capitalei, poti oricand opta pentru rent apartment Herastrau, sau pentru rent apartament Pipera. In schimb, daca iti doresti un apartament intr-o zona ieftina a capitalei, atunci poti opta pentru Colentina, Ferentari, Giulesti sau pentru orice alta asemenea zona.

Cu siguranta nivelul de trai este diferit, siguranta este mult mai mare in aceste zone exclusiviste (Herastrau, Pipera). Apoi, trebuie sa stii ce asteptari ai de la apartamentul pe care vrei sa il inchiriezi.

Poti opta pentru apartamente cu o camera, apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere sau apartamente cu patru camere. Poti opta deasemenea pentru apartamente cu o baie sau apartamente cu doua bai. Se pot inchiria apartamente fara balcon, apartamente cu un balcon sau apartamente cu doua balcoane.

Apoi trebuie sa stii ca poti sa gasesti apartamente gata mobilate, si apartamente nemobilate, asa ca trebuie tinut cont si de acest aspect.

In ceea ce priveste pretul apartamentelor, cu siguranta numarul camerelor, numarul bailor, numarul balcoanelor sau chiar si daca apartamentul este sau nu mobilat, contribuie decisiv. Un apartament care iti ofera cele mai bune conditii, cu siguranta este un apartament mai scump.

Apoi, trebuie sa stii sa iti alegi cu atentie si zona in care te muti. Important este sa iti alegi un apartament aproape de locul de munca sau aproape de facultate, pentru a ajunge cat mai repede la servici sau la facultate, si inapoi acasa.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante si trebuie sa tii cont de fiecare dintre ele, pentru a-ti fi mult mai usor in ceea ce priveste alegerea apartamentului.

Ei bine, in momentul in care deja stii ce tip de apartament ti se potriveste, stii cam ce suprafata iti doresti sa aiba acesta, cunosti si zona in care vrei sa te muti, cu siguranta tot ce trebuie sa mai faci este sa treci pragul unei agentii imobiliare.

Agentii imobiliari iti vor putea prezenta o multime de apartamente de inchiriat din capitala, asa ca vei putea sa gasesti un apartament care din toate punctele de vedere sa corespunda cerintelor tale.

Asadar, toate aceste detalii trebuiesc luate in considerare atunci cand intentionezi sa te muti in capitala, sau atunci cand vrei sa te muti dintr-o zona in alta a capitalei. Din fericire, apartamente libere vei putea sa gasesti, iar agentiile imobiliare te vor ajuta sa gasesti cea mai buna solutie.

0 Shares
You May Also Like