Cum se sarbatoreste Craciunul in cateva dintre tarile lumii?

Cum se sarbatoreste Craciunul in cateva dintre tarile lumii?

0 Shares
0
0
0

Cum se sarbatoreste Craciunul in fiecare tara din lume?

Cum se sarbatoreste Craciunul? Familiile se reunesc pentru a sarbatori nasterea lui Iisus Hristos. De obicei, exista un schimb de cadouri, punand bradul traditional de Craciun, impodobit cu lumini si globuri, se canta niste colinde. In Mexic, sunt agitate si sparte pinata.

Cum se sarbatoreste Craciunul in tarile europene?

In intreaga Europa, copiii, adunarile de familie si dulciurile de Craciun sunt protagonistii principali ai acestor date. In Germania, sunt pregatite papusi de fructe si case de turta dulce. Cadourile se deschid in ziua de Craciun dupa ce se canta colindul traditional de Craciun “Silent Night”.

Cand este sarbatorit Craciunul in intreaga lume?

Pe 24 decembrie se comemoreaza Ajunul Craciunului, iar pe 25 se naste pruncul Dumnezeu, adica incepe oficial Craciunul.

Cum se sarbatoreste Craciunul in Cuba?

In unele parti ale Cubei, Craciunul este sarbatorit in strada, pe fondul muzicii, al revarsarii si al spectacolelor uimitoare de artificii. Cu toate acestea, in alte locuri sarbatoarea este mai putin extravaganta si se concentreaza pe pregatirea meselor traditionale, pe langa impartasirea familiei cu o bautura buna. Aici, poti gasi mai multi brazi artificiali de lux.

Cand se sarbatoreste Craciunul in Europa?

Petrecerea Craciunului in familie este foarte importanta pentru europeni. Diferenta este ca, cel putin in cea mai mare parte a Europei, sarbatoarea speciala are loc pe 25, si nu in noaptea de 24, asa cum este traditional in tarile vorbitoare de limba spaniola, cum ar fi Spania.

Cum se sarbatoreste Craciunul?

Desi in majoritatea tarilor din America si Europa Craciunul este de obicei sarbatorit cu mese in familie, brazi decorati si schimburi de cadouri, exista tari in lume in care aceasta data este sarbatorita intr-un mod total diferit.

De ce nu este sarbatorit Craciunul la fel in toate partile lumii?

Craciunul nu este sarbatorit la fel in toate partile lumii, asa ca ceea ce suntem obisnuiti aici nu are nimic de-a face cu traditiile care au loc in alte tari, de obicei in afara Europei. Mai jos, spunem cele mai curioase sarbatori ale acestei perioade.

Cum este Craciunul in Brazilia?

Brazilia -Craciunul in aceasta tara este foarte colorat si festiv, plus ca este sarbatorit in timpul verii, astfel incat atmosfera este total diferita.

Cum este sarbatorit Craciunul in Spania?

Pe teritoriul Cataloniei, Spania, exista traditia bustenilor de Craciun in care familiile se aduna pentru a cere un trunchi mic acoperit cu o patura pentru a oferi cadouri copiilor. Astfel, copiii canta un cantec tipic in timp ce lovesc trunchiul cu un bat, astfel incat acest inlocuitor al lui Mos Craciun sa le ofere darurile sale.

Cum se sarbatoreste Craciunul in Australia


Cea mai buna parte despre sarbatorirea Craciunului in Australia este ca este sarbatorita in timpul sezonului de vara. Datorita temperaturilor ridicate, mesele includ, de obicei, carne gatita soft, salate si mese usoare similare.

Pavlova, este un tort de bezea acoperit cu frisca si fructe, foarte popular in aceasta perioada a anului. Unul dintre cele mai importante evenimente sunt Colindele la lumina lumanarilor, care sunt o serie de concerte in aer liber in fiecare oras de pe continent in Ajunul Craciunului.

0 Shares
You May Also Like