De ce poate ajunge un Samsung Galaxy S10 Plus in service?

De ce poate ajunge un Samsung Galaxy S10 Plus in service?

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S10 Plus este unul dintre cele mai bune telefoane scoase pe piata de catre cei de la Samsung. Dispozitivul dispune de specificatii tehnice impresionante, are un design elegant, iar majoritatea utilizatorilor sunt incantati de experienta avuta pana acum alaturi de dispozitiv.

Cu toate acestea insa, au existat si mici exceptii, iar unii utilizatori au ajuns chiar si in service cu telefoanele. Cele mai ulte aveau nevoie de o inlocuire de display, iar defectiunea in aproape toate cazurile s-a datorita neglijentei utilizatorilor.

Se stie ca display-ul este una dintre cele mai sensibile piese telefoane Samsung (in cazul de fata), asa ca trebuie protejat dispozitivul cu accesorii de protectie precum husa si geam de protectie pentru display, alese dintr-un magazin gsm.

Apoi, au existat unele situatii in care dispozitivele Galaxy S10 Plus au ajuns in service dupa ce utilizatorii au constatat ca acestea repornesc singure, iar in continuare veti afla cum trebuie sa procedati daca intalniti astfel de situatii.

Repornirile aleatorii sunt printre cele mai frecvente probleme legate de performanta si, desi pot fi foarte enervante, deseori sunt foarte usor de remediat. Una dintre procedurile de mai jos va poate scapa de problema, asa ca incercati sa vedeti care functioneaza pentru dvs.

Prima solutie: Utilizati telefonul in modul sigur

Trebuie sa stiti daca cauza problemei este sau nu o aplicatie terta parte si acesta este motivul pentru care mai intai trebuie sa rulati telefonul in modul sigur. Exista momente in care aplicatiile se prabusesc si provoaca inconsistente in sistem si declanseaza repornirea. Asa ca, urmati acesti pasi pentru a reporni Galaxy S10 Plus care continua repornirea la intamplare in modul sigur:

  • Opriti dispozitivul.
  • Apasati si mentineti apasata tasta de pornire.
  • Cand apare SAMSUNG pe ecran, eliberati tasta de pornire.
  • Imediat dupa eliberarea tastei de pornire, apasati si mentineti apasata tasta Volum.
  • Continuati sa mentineti tasta Volume Down pana cand dispozitivul termina repornirea.
  • Cand apare modul Safe in coltul din stanga jos al ecranului, eliberati tasta Volume Down.

Cand telefonul dvs. s-a lansat cu succes in acest mod, continuati sa il utilizati pentru a vedea daca mai au loc repornirile aleatorii. Daca S10 Plus functioneaza bine in acest mediu, atunci inseamna ca problema este cauzata de o aplicatie sau serviciu terta parte.

A doua solutie: dezinstalati aplicatiile care ar putea cauza problema

Trebuie sa faceti acest lucru numai daca repornirile aleatorii nu apar atunci cand telefonul dvs. este in modul sigur. Pentru aceasta, trebuie sa determinati care dintre aplicatiile dvs. cauzeaza problema si, odata ce aveti o aplicatie in minte, reporniti telefonul in modul normal si dezinstalati aplicatia suspectata. Incercati sa vedeti daca telefonul dvs. mai intampina aceasta problema dupa dezinstalarea aplicatiei. Daca inca o face, atunci poate fi necesar sa dezinstalati mai multe aplicatii care credeti ca pot cauza problema. Iata cum dezinstalati o aplicatie de pe telefon:

Din ecranul de intampinare, glisati pe un loc gol pentru a deschide tava Aplicatii.

  • Atingeti Setari > Aplicatii.
  • Gasiti si atingeti aplicatia suspecta.
  • Atingeti UNINSTALL > OK.

In cazul in care nici aceasta solutie nu remediaza problema, mai aveti de resetat telefonul pentru a reveni la setarile din fabrica. Acesta este ultimul lucru pe care il puteti face.

Daca urmati si aceasta procedura, dar nu aveti succes, atunci nu va ramane altceva de facut decat sa duceti telefonul la magazinul de unde l-ati cumparat (daca aveti certificatul de garantie), de unde va fi trimis in service, acolo unde specialistii pot vedea daca mai este ceva de facut pe partea software, sau daca anumite piese telefoane Samsung din interiorul dispozitivului sunt responsabile de aceasta problema.

0 Shares
You May Also Like