Sunt eficiente motocultoarele ieftine?

Sunt eficiente motocultoarele ieftine?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care v-ati mutat la casa si aveti o gradina pe care doriti sa o folositi pentru a cultiva diferite legume pentru propriul consum, cu siguranta trebuie sa folositi un utilaj care sa va usureze foarte mult munca.

Puteti alege o motosapa sau un motocultor, dar dintre aceste doua utilaje, este mult mai indicat motocultorul. Daca nu aveti o gradina mare, puteti cauta motocultoare ieftine, iar un motocultor hobby poate face fata cerintelor dvs.

Un astfel de utilaj este suficient de puternic astfel incat sa fie folosit pe suprafete mici de teren; iar un motocultor hobby are de obicei intre 5 si 7 CP. Daca alegeti un motocultor Rabota, aveti siguranta ca faceti alegerea ideala, pentru utilajele au motoare pe benzina, norma de poluare euro 5, si vin cu multe avantaje.

Un motocultor hobby poate face fata fara probleme cerintelor unei gradini care nu are o suprafata foarte mare. In cazul in care dupa cum spuneam, doar pentru propriul consum aveti de gand sa utilizati motocultorul, atunci unul din gama hobby este suficient.

In plus, un astfel de motocultor poate fi utilizat chiar si in sere sau solarii. Acesta are puterea de a face fata solului arid si dificil de sapat cu o motosapa.

Un alt mare avantaj al motocultoarelor din gama hobby este acela ca au preturi super atractive pentru orice buzunar. Dat fiind faptul ca motocultoarele din gama hobby au preturi foarte atractive, va puteti seta un buget ceva mai mare, iar apoi in afara motocultorului puteti achizitiona diferite accesorii pentru motocultor.

Puteti sa alegeti de exemplu un plug pentru arat, pe care il puteti folosi in fiecare an pentru a ara terenul. Apoi, puteti alege un plug pentru bilonat, sau puteti alege o semanatoare, pe care o puteti folosi daca intentionati sa semanati si diferite cereale.

Nici ideea de a cumpara alaturi de motocultor, si o remorca nu este una tocmai de neglijat, in conditiile in care puteti transporta produsele agricole in interiorul remorcii respective. Este mult mai usor sa faceti totul mecanizat, decat manual, mai ales in ceea ce priveste transportul.

Motocultoarele din gama hobby au dimensiuni reduse, iar din acest motiv sunt usor de manevrat. Nici macar nu trebuie sa mai fi utilizat un astfel de utilaj pana acum, pentru ca veti stii sa il utilizati.

Pentru ca are dimensiunile reduse, un asemenea utilaj poate fi utilizat fara probleme in sere si solarii, nu doar in gradina; si poate fi folosit chiar si in zonele deluroase.

De-asemenea, un alt mare avantaj al motocultoarelor hobby este ca pot fi depozitate cu usurinta, pentru ca nu au dimensiuni mari.

Tinand cont de aceste avantaje pe care le au motocultoarele hobby, se poate spune ca sunt utilajele ideale pentru suprafetele mici de teren (gradini, solarii sau sere).

In cazul in care insa, suprafata de teren pe care doriti sa o folositi pentru cultivarea legumelor, veti avea nevoie de un utilaj mai mare si mai puternic, iar un motocultor Rabota K10, poate fi considerat cea mai buna alegere.

Un astfel de motocultor K10 de la Rabota, are un motor de 10 CP, functioneaza pe benzina (consum redus de carburant), iar ca norma de poluare este euro 5. Puteti alege un astfel de motocultor Rabota chiar si in cazul in care suprafata de teren pe care o detineti este mai mare de 10.000 de metri patrati.

Va veti putea face cu usurinta treaba cu acest utilaj a carui latime de lucru este cuprinsa intre 560 mm si 1150 mm. Indiferent de ceea ce aveti de facut in gradina, cu un astfel de utilaj Rabota nu veti intampina niciodata probleme.

0 Shares
You May Also Like