Este importanta increderea in sine?

Este importanta increderea in sine?

0 Shares
0
0
0

Despre cat de importanta este increderea in propria persoana ne vorbesc expertii de la un studio videochat Bucuresti.

Increderea in propria persoana este foarte importanta si de aceea trebuie sa fim constienti ca exista un domeniu in care suntem cei mai buni de pe aceasta planeta.  Apare intrebarea clasica si anume in ce suntem cei mai buni sau unde anume dorim sa devenim cei mai buni.

Intrebarea poate sa fie in mare masura potrivita. Expertii au intrebati mai multe persoane la ce anume pot sa fie ele cele mai bune de pe planeta. Raspunsurile au fost variate, oamenii pot sa fie cei mai buni parinti, cei mai buni consilieri, cei mai buni medici, administratori, avocati, investitori, ingineri, si lista poate sa continue.

Intrebarea este reala si este o intrebare grea. Raspunsurile in general sunt oferite cu limitarile impuse de intrebare  si intrebarea are limite mai mari comparativ cu raspunsurile oferite.

Daca percepem problema in moduri diferite si ne confruntam si cu realitatea vom vedea ca majoritatea ideilor nu se vor materializa. Este foarte greu sa ajungi de exemplu cel mai bun medic din lume. Cine poate sa decida cine e cel mai bun medic din lume si in ce moment?

Este bine sa va puneti si o astfel de intrebare dar raspunsurile din exemplul de mai sus sunt in general niste capcane in care ne aruncam singuri si vom renunta la vise curand pentru ca nu sunt plauzibile sau pentru ca ceea ce vrem este atat de improbabil incat nu putem sa facem afirmatii in acest sens, nu avem cum sa masuram rezultatele sau nu stim aproape nimic.

Este un singur raspuns realist si corect la intrebarea aceasta. Putem fi cei mai buni din lume in a fi noi insine. Puteti reciti aceasta idee pana veti intelege si profunzimea sa.

Este un domeniu in care nimeni nu va poate intrece. Pe zice trece putem sa devenim tot mai buni. Nimeni nu poate sa concureze cu identiatatea unei persoane. Sunteti unici si prin aceste prisme puteti sa fiti cei mai buni. In momentul acesta sunteti cei mai buni de pe planeta, maine puteti sa fiti mult mai buni decat ati fost astazi si asta inseamna incredere in propria persoana.

Toti oamenii au potential si acesta se poate manifesta in infinite moduri. Este posibil ca potentialul sa fie finit, darmanifestarile sunt variate. Ceea ce deveniti in fiecare moment reprezinta cea mai buna varianta a unei persoane.

In timp am observat satisfactie delica la oamenii care au realizat ca au potentialul sa faca mai mult decat credeau. Acesta este momentul intens in care oamenii inteleg ce potential urias au si pozitionarea emotionala si mentala creste in dar cateva secunde.

Ulterior aceasta idee se va rasfrange in intreaga activitate profesionala sau personala. Aveti foarte multe cai si metode de actionare prin care puteti sa faceti lucruri iesite din comun despre care considerati ca nu le puteati face.

Tot ce trebuie sa faceti este sa iesiti tot mai des din zona de confort in care va plafonati. Cu cat parasiti mai mult aceasta zona cu atat deveniti cei mai buni.

0 Shares
You May Also Like