Masinile de spalat de utima generatie greu de utilizat ?

Masinile de spalat de utima generatie greu de utilizat ?

0 Shares
0
0
0

Ca si orice alt aparat , si masina de spalat se defecteaza , mai des sau mai rar , in functie de maraca , de model si de cat de mult este utilizata .

Pana si masinile de spalat ce poarta numele unor marci cunoscute , precum Whirlpool , pot sa intampine anumite probleme de-a lungul timpului . Insa , in cazul masinilor de spalat de utima generatie setarile sunt reprezinta cea mai mare problema a utilizatorilor.

Sunt convinsa ca inainte de a achizitiona o masina de spalat oricine studiaza foarte bine oferta de pe piata pentru a alege un model care promite cea mai indelungata durata de viata si care este echipat cu cele mai noi tehnologii . Cu toate aceastea , defectiunile pot sa apara din diverse motive , cand ti-e lumea mai draga .

Pentru ca mentionam cateva randuri mai sus despre Whirlpool vreau sa va prezint cele mai des intalnite defectiuni ale masinilor de spalat ce poarta sigla acestei marci . Printre aceste defectiuni se numara : disfunctionalitati la nivelul pompei de evacuare , arderea rezistentei , zgomotele rulmentilor , probleme la programatorul electronic si gripari . Dar si disfunctionalitati ce apar ca urmarea a utilizarii defectuase a setarilor .

Daca detii o masina de spalat rufe Whirlpool care s-a defectat dar care se afla in perioada de garantie , poti apela la un service autorizat . In principiu nu trebuie sa platesti pentru reparatii atat timp cat masina de spalat se afla in perioada de garantie .

In schimb , daca perioada de garantie s-a incheiat trebuie sa suporti toate costurile reparatiilor .

Cu totii am auzit si foarte multi dintre noi au acasa o masina de spalat Whirlpool cu Al Saselea Simt . O denumire gandita de specialistii in marketing , care de de sa nu recunoastem a avut efectul scontat . Cu toate astea , denumirea a fost creata si pentru a masca o serie de disfunctionalitati .

Tehnologia Al Saselea Simt este capabila sa satisfaca pana si cele mai pretentioase dorinte . Masinile de spalat care dispun de aceasta tehnologie nu numai ca asigura o curatare impecabila a rufelor tale ( indiferent de tipul de tesaturi ) ci si fac economie de energie electrica , apa si timp ( cu pana la 30% ) .

Trebuie doar sa alegi tipul si cantitatea de tesaturi iar masina de spalat Whirlpool cu Al Saselea Simt iti sugereaza ciclul optim de spalare . Poti sa respecti aceasta sugestie sau poti sa alegi un alt ciclu de spalare , in functie de nevoile tale si de experientele din trecut .

Astfel , iti poti crea un program de spalare personalizat . Aceasta masina de spalat este capabila , gratie unui sistem de senzori , sa cantareasca cantitatea rufelor din interior si sa ajusteze resursele prin monitorizarea continua a programului de spalare pentru a obtine cele mai bune rezultate .

Cu toate acestea , cei mai multi detinatori se plang , mai ales in primele zile de la achizitie , de faptul ca masinile de spalat cu Al Saselea Simt sunt foarte greu de programat . Aceste masini de spalat nu sunt dotate cu un program time manager , care permite setarea timpului . Astfel , poti alege programul de spalare la o anumita temperatura ( dintre optiunile afisate ) insa timpul de rulare nu poate fi setat, ci este ales automat .

In urma unor ajustari realizate de producator , acum programarea se face printr-un singur buton . Functia Al Saselea Simt este mai de graba un pilot automat care intra in functiune in mod automat pentru a ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate. Din pacate , temperatura , timpul si viteza de centrifugare nu sunt afisate pe ecranul masinii de spalat .

0 Shares
You May Also Like