Este indicat sa cumperi o masina de la amanet?

Este indicat sa cumperi o masina de la amanet?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand doriti sa cumparati un autoturism, aveti posibilitatea fie de a cumpara un autoturism nou, fie de a opta pentru un autoturism rulat. Ideea de a cumpara un autoturism rulat este cu siguranta una mult mai indicata, dat fiind faptul ca o masina second hand vine cu o serie importanta de beneficii. Vom prezenta cateva dintre acestea in urmatoarele randuri.

Pret mai mic

Masinile folosite sunt exponential mai accesibile decat achizitionarea unui vehicul nou din punct de vedere financiar. Deci, daca doriti sa economisiti cateva mii de euro, cautati modelul preferat care a fost lansat cu cativa ani in urma.

Mai putina depreciere inseamna o investitie mai buna

Fiecare masina noua pierde valoare imediat ce este scoasa din fabrica. Ceea ce majoritatea oamenilor nu stiu este ca masinile noi continua sa-si piarda valoarea la un clip mare pentru tot primul an de viata, uneori pana la 40%. O masina second hand s-a depreciat cu un ritm mult mai lent dupa acel platou din primul an, asa ca puteti sustine ca o masina uzata este o investitie mult mai buna decat una noua.

Daca totusi doriti sa cumparati o masina second hand, puteti alege una cu 1-2-3 ani vechime. Veti obtine o masina aproape noua, dar la un pret mult mai atractiv.

Polite de asigurare mai mici

Un alt fapt mai putin cunoscut este faptul ca asigurarea auto costa mai putin pe luna pentru o masina uzata, decat o masina noua. Deci, economiile de cumparare a unei masini uzate sunt evidente lunar sub forma primei lunare, pe langa pretul autocolantului.

Unele masini second hand inca au garantie

Una dintre cele mai frecvente intrebari despre cumpararea unei masini second hand este despre garantie. Multe masini uzate sunt inca in garantie din fabrica. Vehiculele second-hand certificate si cele mai multe masini uzate au trecut printr-o inspectie riguroasa si vor beneficia de o garantie extinsa pana cand le veti vedea pe lot.

Fara taxe ascunse

Atunci cand cumparati o masina noua, puteti avea surpriza de a fi necesar sa platiti taxe ascunse. Acest lucru nu este insa valabil in cazul masinilor second hand, care nu au taxe ascunse.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante beneficii ale masinilor second hand. Daca doriti sa cumparati o masina rulata, va puteti indrepta atentia spre casele de amanet autoturisme Bucuresti.

Probabil va intrebati de unde provin aceste masini. Ei bine, casele de amanet cumpara masinile clientilor la preturi foarte atractive, pe care mai apoi le scot la vanzare la preturi putin mai mici decat pretul pietei. In acest fel, casele de amanet obtin un oarecare profit, iar clientii isi cumpara masini la preturi atractive.

Apoi, exista persoane care isi amaneteaza masinile si care nu isi achita datoriile. Conform contractului de amanet, daca expira perioada de valabilitate a acestuia, dar si perioada de gratie a contractului iar datoria nu este rambursata, masina intra in posesia casei de amanet, care apoi va scoate masina la vanzare la un pret atractiv pentru a o vinde si pentru a-si recupera banii cat mai repede.

0 Shares
You May Also Like