Este rentabil sa alegeti o canapea sau un coltar din piele?

Este rentabil sa alegeti o canapea sau un coltar din piele?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care a sosit momentul sa va ocupati de amenajarea livingului, indiferent ca discutam despre un apartament nou, sau despre o renovare a locuintie, este important sa faceti cele mai bune alegeri.

Puteti alege ca piesa de rezistenta, din multimea de canapele si coltare din piele colectia Platinum, o canapea sau un coltar care sa fie pe placul dvs.

Daca nu stiti insa cat de rentabil este sa aveti o canapea sau un coltar din piele, veti afla in randurile care urmeaza, mai multe detalii importante:

Durabilitate

In comparatie cu alte materiale sau tesaturi, pielea este mult mai dura si rezistenta in ceea ce priveste gradul de uzura, astfel incat, in mod natural, daca alegeti o canapea sau un coltar din piele, va avea o viata mai lunga de viata decat alte tipuri de canapele sau de coltare. Cercetarile scot in evidenta ca canapelele si coltarele din piele dureaza de pana la 4 ori mai mult decat canapelele din alte materiale.

Acest lucru inseamna ca veti economisi bani pentru a nu inlocui canapeaua de cele mai multe ori si veti economisi timpul necesar pentru a gasi, achizitiona si instala noi canapele in casa dvs. Inseamna, de asemenea, ca puteti pastra o canapea de piele mult indragita pentru mai mult timp si nu va trebui sa va faceti griji in a scapa de ea.

Calitate

Canapele din piele tind sa fie asociate cu calitatea superioara a produselor de mobilier si dintr-un motiv intemeiat. Sunt special fabricate, iar in procesul de fabricare se folosesc cele mai bune materiale si tehnici, concepute pentru a dura si desigur pentru a fi confortabile pentru utilizator.

Canapele din piele tind sa fie putin mai scumpe decat canapelele din lana, vinil, tesatura si denim, dar obtineti ceea ce platiti, care tinde sa fie o canapea de calitate superioara.

Pielea isi pastreaza culoarea

Datorita unui proces special de vopsire, culoarea pieilor isi pastreaza bogatia si luminozitatea pentru varste. Procesul implica absorbtia culorii in pielea in sine, mai degraba decat aplicarea unui strat de poliuretan, cum au alte stiluri de canapea.

Pielea imbatraneste bine

Spre deosebire de celelalte canapele care arata in special purtate, sfasiate si folosite dupa cativa ani, canapelele din piele imbatranesc bine. In timp devin mai moi si mai suple, capatand caracter in acest proces.

Pielea este, de asemenea, mai rezistenta la caldura si la deteriorarea soarelui, asa ca nu trebuie sa va faceti griji sa va lasati canapeaua sau coltarul din piele alaturi de o fereastra sau chiar afara.

Canapele din piele se rup foarte rar, chiar si de-a lungul liniilor de cusatura, din cauza duritatii materialelor. Aceasta este de-asemenea o diferenta puternica fata de canapelele din material textil si din denim, despre care se stie ca se rup si se rup dupa doi ani de utilizare.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele datorita carora, ar fi indicat ca atunci cand va amenajati locuinta si cautati o canapea sau un coltar, sa alegeti coltarul sau canapeaua din piele.

0 Shares
You May Also Like