La ce ajuta radiofrecventa faciala?

La ce ajuta radiofrecventa faciala?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare femeie isi doreste sa aiba un corp frumos, insa cu siguranta sunt o multime de femei care pun mare pret si pe chipul lor, asa ca isi doresc ca acesta sa arate impecabil.

Tocmai acesta este si motivul datorita caruia o multime de femei folosesc tot felul de produse si terapii faciale, tratamente, si trucuri, pentru a avea un chip cat se poate de dragut.

Indiferent ca discutam despre riduri, despre acne sau despre cearcane, cu siguranta femeile nu isi doresc acesti factori in viata lor, asa ca vor cauta mereu cele mai eficiente solutii pentru ca ridurile, cearcanele sau acneea sa nu faca parte din viata lor.

Sunt insa si situatii in care aceste trucuri si tratamente nu dau roade, asa ca femeile vor apela la ajutorul specialistilor in frumusete, care dispun de cea mai buna aparatura de la producatorii si distribuitorii de utilari saloane, iar aceasta aparatura poate fi ideala in lupta impotriva acestor factori nevativi.

De exemplu in cazul unui salon specializat, se poate gasi un aparat ideal pentru radiofrecventa faciala, iar un asemenea dispozitiv este ideal pentru tonifierea pielii.

La paza tratamentului de radiofrecventa, sta temperatura ridicata care odata patrunsa in profunzimea tesuturilor, va stimula producerea de colagen, iar astfel se vor reduce vizibil ridurile.

Temperatura ajunsa in tesuturi, poate sa aiba aproximativ 60 – 65 de grade Celsius, iar producerea fibrelor de elastina si colagen va tonifia pielea, iar astfel chipul va arata mult mai tanar.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca pentru a se efectua un astfel de tratament, nu este nevoie de anestezie locala, si nici de aneste zie generala, pentru ca in momentul in care se actioneaza, corpul va putea suporta fara probleme caldura, iar o asemenea terapie cu siguranta este una placuta.

Trebuie mentionat faptul ca un astfel de tratament se poate efectua in orice anotimp, iar liniile de expresie, ridurile, porii dilatati, cicatricile sau acneea vor disparea rapid, indiferent de varsta.

Daca stam sa discutam despre beneficiile procesului de radiofrecventa faciala putem aminti liftingul facial, dar si faptul ca radiofrecventa faciala functioneaza perfect si ca un tratament antirad.

Plus de asta, tratamentul cu radiofrecventa faciala ajuta faoarte mult la reducerea cearcanelor, la remodelarea conturului facial, la oxigenarea tesuturilor, dar si la tonifierea epidermei, iar astfel chipul va avea un aspect mai tanar si mai luminous.

In ceea ce priveste rezultatele, trebuie mentionat faptul ca acestea vor putea sa fie vizibile chiar si dupa fiecare sedinta in parte, iar pentru ca radiofrecventa faciala sa aiba un mare success, trebuie ca sa curinda intre 6 si 12 sedinte, insa acest lucru depinde de varsta fiecarei persoane.

Trebuie insa mentionat si faptul ca un astfel de tratament nu este ideal pentru persoanele care au herpes, insa le este interzis si persoanelor care sufera de epilepsie.

Deasemenea, tratamentul de radiofrecventa nu este indicat nici pentru femeile insarcinate, dar nici pentru cele care inca alapteaza.

In rest, cu siguranta orice persoana sanatoasa poate apela la un astfel de tratament.

0 Shares
You May Also Like