Husa de protectie pentru telefonul mobil, o evolutie in pas cu tehnologia

Husa de protectie pentru telefonul mobil, o evolutie in pas cu tehnologia

0 Shares
0
0
0

O husa pentru telefonul mobil este unul dintre acele accesorii gsm aflate la moda si la mare cautare in acest moment.  Husele de acest gen asigura o protectie in plus telefonului mobil, dar pot adauga si un plus de stil si culoare acestui dispozitiv. In functie de materialul ales si culoarea dorita, husa poate transforma telefonul mobil intr-un accesoriu distins.

Piata accesoriilor gsm este invadata de tot mai multe modele de acest gen, noianul de oferte venind sa completeze nevoile utilizatorilor de smartphones, in primul rand. Odata cu cresterea numarului de modele de smartphone-uri, a crescut si cererea pentru huse telefonice asortate nevoilor diverse ale utilizatorilor.

Daca in trecut, marimea telefonului nu era foarte diferita de la model la model, in acest moment telefoanele inteligente sunt diferentiate si in functie de marimea lor. De la smartphone-ul cu ecran de 3,5 inchi pana la asa-numitele “phablets” (un hibrid intre smartphones si tablet), ofertele incearca sa tina pasul cu tehnologia si tendintele in domeniu.  Totodata, un comerciant care iti ofera huse pentru telefoane mobile, va avea intotdeauna la vanzare si astfel de accesorii protectoare pentru tablete.

Husa a devenit un accesoriu gsm la care majoritatea utlizatorilor de telefon mobil se gandesta inca de la achizitionarea acestuia.  Telefoanele de generatie noua sunt concepute conform unui design care iti creaza din start o nevoie. Telefonul nu mai este acel dispozitiv banal cu ajutorul caruia se transmit apeluri prietenilor, ci ti se infatiseaza ca un gadget de care trebuie sa ai grija.

Marimea ecranului, in primul rand, si tipul de afisaj te transforma intr-un cumparator potential al unei huse telefonice.

De ce marimea ecranului si designul acestuia iti creaza aceasta nevoie? Pentru ca iti dau senzatia de fragilitate. O fragilitate de care nu erai atat de constient in era telefoanelor ”caramida”. Atat de solid il simteai in mana, incat telefonul de generatie veche nu iti transmitea nicio nevoie suplimentara de protectie.

De cele mai multe ori, cumparai o husa nu pentru a-l proteja, ci pentru a-l avea la indemana, eventual agatat de gat.  Acum, husa este achizitionata, de cele mai multe ori, la pachet cu telefonul mobil, alturi de o folie pentru ecran, multe magazine de profil avand in oferta astfel de “chilipiruri”. Este, de altfel, un mod original prin care magazinele de profil reusesc sa isi largeasca portofoliul de clienti.

In plus, daca iti cumperi un smartphone produs sub brand local, de obicei in China, este bine sa stii ca husele pe care ti le ofera retailerul respectiv pentru modelul de smartphone achizitionat de tine se gasesc numai in acel loc.

Iti pot parea mai scumpe la prima vedere, dar, odata ce te-ai hotarat sa iti cumperi un smartphone mai ieftin, cu performante hardware si software inferioare celor oferite de un model cu nume, este indicat sa cumperi o o husa dela  acel vanzator “no name”.

In alta parte nu vei gasi husa pentru modelul achizitionat pentru ca ele sunt produse doar pentru retailerul respectiv si pot fi gasite numai in magazinele acestuia.

In functie de buzunarul fiecaruia, se pot alege din magazine de la huse din piele si silicon, pana la cele din plastic, de marimi si culori dintre cele mai diferite.

0 Shares
You May Also Like