Pentru ce aplicatii platesc cel mai adesea posesorii de telefoane cu Windows Phone?

Pentru ce aplicatii platesc cel mai adesea posesorii de telefoane cu Windows Phone?

0 Shares
0
0
0

In Bucuresti nu gasesti un singur service GSM Bucuresti, ci mult mai multe. Unele dintre ele apar parca  peste noapte, fapt pentru care nu e deloc sigur sa-ti lasi telefonul intr-un astfel de service, ci trebuie sa cauti un service GSM Bucuresti care sa iti ofere siguranta. Daca nu ai nici o ideea in privinta service-ului pe care sa il alegi, iti recomandam sa apelezi la specialistii de pe www.servicegsm.ro.

Cand vorbim despre telefoane mobile, nu se platesc doar reparatiile sau costurile pe care le facem in fiecare luna. Posesorii de telefoane inteligente sunt dispusi sa plateasca si pentru aplicatii. Discutam acum despre aplicatiile pentru care platesc cel mai adesea posesorii de smartphone care au sistem de operare Windows Phone.

GPS Voice Navigation

Aceasta aplicatie este destinata soferilor, iar acestia sunt dispusi sa plateasca pentru a o avea 6,99 euro. Pe langa faptul ca iti indica locatia in care trebuie sa ajungi, cu ajutorul acestei aplicatii primesti informatii legate de radare, camere de viteze sau prezenta unui echipaj de politie. De asemenea, poti gasi cu usurinta cu ajutorul aplicatiei GPS Voice Navigation hoteluri, restaurante, benzinarii sau alte locatii care te intereseaza.

Photo Private & Lock Pro

Aceasta aplicatie iti permite sa securizezi fotografiile si clipurile video din telefonul tau, astfel incat sa nu le poata vedea nimeni. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii ai parte de suport pentru servicii web populare si Dropbox, poti edita fotografii sau poti importa si exporta fotografii cu Photo Library. Pretul acestei aplicatii este de doar 0,99 euro.

SuperPhoto

Chiar daca sunt o multime de aplicatii gratuite cu ajutorul carora se pot edita fotografii intr-un mod placut, utilizatorii Windows Phone sunt dispusi sa si plateasca pentru alte astfel de aplicatii. Una dintre ele este SuperPhoto. Aplicatia costa 3,99 de euro si iti permite sa editez fotografii cu ajutorul unor efecte uimitoare.

Metrotube

Se pare ca aceasta este cea mai apreciata aplicatie pentru cei care vor sa foloseasca Youtube pe telefonul mobil, insa multi se zgarcesc la 0,99 de euro. Aplicatia are un design atractiv si este foarte simplu de folosit.

TV Online Pro

Daca vrei sa vizionezi diverse posturi TV pe smartphone-ul tau cu sistem de operare Windows Phone, ai aceasta posibilitate. Tot ce ai nevoie e o conexiune la internet si 3,99 de euro pentru a cumpara aplicatia. Posturile TV sunt dintr-o multime de tari, printre care si Romania.

Daca intr-adevar crezi ca o aplicatie iti este de folos, cumpar-o. Aplicatiile nu sunt deloc scumpe, insa ele sunt extrem de folositoare. Nu spune nimeni sa dai 4-5 euro pe o aplicatie pe care nu o folosesti, insa o aplicatie extrem de utila merita chiar si mai mult. Ca sa te convingi daca sa cumperi sau nu o aplicatie, citeste recenziile scrise de utilizatori la aplicatia respectiva. Sigur iti vor fi de folos.

Tu ai cumparat vreodata aplicatii? Daca da, ce apllicatii ai cumparat. Crezi ca si-au meritat banii?

0 Shares
You May Also Like