Manusile din nitril: de ce trebuie sa fie prima ta alegere?

Manusile din nitril: de ce trebuie sa fie prima ta alegere?

0 Shares
0
0
0

 

Manusile de unica folosinta sunt folosite oriunde igiena este deosebit de importanta. Medicii, personalul de curatenie si persoanele care lucreaza cu alimente trebuie sa poarte manusi nitril negre nepudrate de unica folosinta, din motive de igiena. Acestea protejeaza mainile de infectie si, de asemenea, de contaminare.

Aceste produse de unica folosinta sunt vandute in diferite dimensiuni de la XS la XL, astfel incat manusa potrivita sa poata fi gasita pentru fiecare dimensiune a mainii.

Nitrilul este un material sintetic extrem de superior fata de alte materiale din multe domenii. Avantajul nitrilului este legat de faptul ca  este 100% lipsit de proteine ​​din latex si, prin urmare, este foarte prietenos cu pielea.

Cel mai important lucru despre manusile de unica folosinta ca o privire de ansamblu rapida:

 • Multi oameni trebuie sa poarte manusi in activitatile zilnice din motive igienice. Manusile de unica folosinta protejeaza impotriva infectiilor si contaminarii.
 • Manusile de unica folosinta sunt intotdeauna utilizate acolo unde igiena este deosebit de importanta, cum ar fi atunci cand ai de-a face cu pacientii. Manusi de unica folosinta sunt purtate si in sectorul alimentar.
 • Manusile de unica folosinta pot fi fabricate din nitril, latex sau vinil. Selectarea materialului pentru manusile de unica folosinta depinde de destinatia lor de utilizare.

Proprietatile speciale ale manusilor din nitril sunt toleranta foarte buna a pielii, deoarece nitrilul nu contine proteine ​​din latex, care provoaca multe iritatii ale pielii. De asemenea, trebuie subliniat faptul ca atunci cand porti manusi de nitril, nu se produce acumulare de caldura, caci aceasta este disipata in mod optim.

Astfel se evita transpiratia mainilor. In plus, manusile din nitril sunt foarte elastice si se adapteaza perfect oricarei forme a mainilor.

Manusile din nitril sunt, prin urmare, deosebit de potrivite pentru utilizatorii care trebuie sa poarte manusi de unica folosinta pentru o perioada lunga de timp (de exemplu, cateva ore pe zi) si care au nevoie de un simt al contactului foarte bun in zona lor de lucru.Manusile din nitril: de ce trebuie sa fie prima ta alegere?

Avantajele manusilor din nitril dintr-o privire:

 • foarte prietenoase cu pielea, deoarece sunt 100% lipsite de proteine ​​din latex
 • deosebit de rezistente la uleiuri si grasimi
 • ofera un nivel ridicat de protectie impotriva substantelor chimice, solventilor si virusilor
 • rezista, de asemenea, la sarcini mecanice ridicate, protectie mai mare decat la latex si vinil, deoarece nitrilul este foarte rezistent
 • spre deosebire de manusile din latex, cele din nitril sunt rezistente la punctii si ofera un foarte bun simt al atingerii
 • previn iritatiile si dermatita
 • Flexibilitate maxima: spre deosebire de latex, care devine poros si permeabil atunci cand este intins excesiv, nitrilul este extrem de elastic si strans pana la limita de rupere
 • reduce transpiratia in manusi: disipare optima a caldurii, fara acumulare de caldura. Sunt confortabile chiar si atunci cand sunt purtate mult timp.

Gama larga de utilizari posibile face ca manusile din nitril nepudrate sa fie prima alegere pentru folosirea ca si manusi de protectie, deoarece sunt versatile, sigure si economice. Tot ceea ce trebuie sa ai grija este sa le cumperi din locuri specializate, asa cum este Dispotrading.ro.

0 Shares
You May Also Like