Baby monitor Motorola Mbp55 portabil – pentru siguranța copilului tău

0 Shares
0
0
0

Modelul Baby monitor Motorola Mbp55 portabil  are o funcție panoramică, înclinare și zoom, afișaj color de 5,0 inch, viziune nocturnă, senzor audio, temperatură bidirecțională și Stargrip cu o autonomie de 300 m.

Pentru vizualizarea perfectă a bebelușului, camera portabilă este controlată de la distanță, deoarece este dotată cu funcții de panoramare, înclinare și zoom, ceea ce le permite părinților să-și observe copilul în detaliu din orice perspectivă.

Tehnologiile nu stau nemișcate, și la fel ca oricare altă companie binecunoscută, Motorola are modele noi și funcționale de monitoare pentru supravegherea bebelușilor și care se disting prin fiabilitate în utilizare și o bună calitate a construcției.

Monitorul video pentru copii Motorola MBP55 diferă de predecesorii săi prin faptul că poate transmite video nu numai printr-un canal radio, ci și prin Wi-Fi, creând astfel un mediu confortabil pentru urmărirea unui copil.

Acum nu trebuie să îți mai fie frică să îți lași bebelușul cu o bunică sau o bonă și nici nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la ceea ce se întâmplă în absența ta. Te poți conecta la camera de monitorizare a copilului de oriunde și îți poți urmări bebelușul.

Urmărește-l în timp ce visează

 

Datorită funcției de viziune nocturnă cu infraroșu, pot fi vizualizate întotdeauna imagini clare pe ecranul mare de 5,0 inch, chiar și noaptea și în condiții de iluminare slabe. Folosind o comunicare bidirecțională și cu cântece de leagăn integrate, bebelușul poate fi liniștit în orice moment.

Pentru vizualizarea perfectă a bebelușului, camera portabilă, controlată de la distanță, cu funcții de panoramare, înclinare și zoom, permite părinților să-și observe copilul în detaliu din orice perspectivă. Temperatura camerei bebelușului este afișată pe unitatea părinte.

Acest lucru îl împiedică să se încălzească prea mult sau să îi fie prea rece bebelușului. Datorită tehnologiei FHSS de 2,4 GHz, transmisia wireless audio și video este întotdeauna sigură și fără interferențe. Raza de acțiune maximă este de 300 de metri.Baby monitor Motorola Mbp55 portabil – pentru siguranța copilului tău

Sigur pentru copilul tău

 

Dacă locuiești într-o casă privată sau într-un apartament cu pereți groși – acest monitor pentru bebeluși este făcut doar pentru tine. Baby monitorul Motorola Mbp55 portabil  este considerat unul dintre cele mai puternice monitoare pentru copii, și are, de asemenea, caracteristici impresionante.

Carcasa compactă și tactilă a monitorului pentru bebeluși, cu butoane amplasate pe acesta, îți permite să controlezi cu ușurință camera bebelușului, poți utiliza funcția audio bidirecțională sau poți activa cântece de leagăn.

Dispozitivul este fabricat din materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru mai mulți ani de utilizare.

Avantajul fără îndoială al acestui model este prezența comunicării bidirecționale. Dacă bebelușul se trezește brusc, atunci vei avea întotdeauna ocazia să te i te adresezi sau să spui câteva cuvinte liniștitoare.

Acest model de monitor pentru bebeluși are caracteristici excelente și, în același timp, este accesibil la prețul său. Acest model Baby monitor are multe avantaje pentru tine și pentru bebelușul tău.

Acesta este un dispozitiv de nouă generație, care este indispensabil pentru controlul bebelușului și a fost creat cu scopul de a facilita viața tinerilor părinți.

Dacă încerci de mult timp să-ți adormi bebelușul și, în cele din urmă, ai reușit, dar ți-e frică să-ți lași copilul singur, pentru că oricând se poate trezi, poți utiliza  Baby monitorul Motorola Mbp55 portabil.

 

0 Shares
You May Also Like