Mituri despre celulita

Mituri despre celulita

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba de celulita, cele mai multe femei nu mai pot sa faca diferenta intre ce este mit si ce este realitate.

Celulita dispare daca femeile se concentreaza mai mult pe aerobic sau daca ridica multe greutati? Cafeina si ghimbirul din compozitia cremelor anticelulitice chiar functioneaza asa cum se spune?

Exista tratamente cu adevarat eficiente impotriva celulitei? Cu siguranta acestea sunt doar cateva dintre gandurile pe care le au femeile care se lupta cu celulita.

Ei bine, un prim mit in ceea ce priveste celulita este acela ca ea apare datorita multimii de toxine acumulate in organism.

Ei bine, cu siguranta acest lucru nu este adevarat, dat fiind faptul ca celulita apare datorita depozitelor de grasime din organism care incep sa se impinga afara printre fibrele de colagen si de tesut conuctiv de sub piele.

Referitor la tesutul conjuctiv trebuie mentionat faptul ca acesta este slabit datorita lipsei de miscare, dar si datorita schimbarilor hormonale, sau datorita unei proaste circulatii.

Un alt mit in ceea ce priveste celulita este acela ca daca femeile folosesc fel si fel de creme care au rolul de a o reduce, aceasta va disparea. Cu siguranta acesta este doar un mit, iar drept dovada avem multimea de teste si studii efectuate odata cu trecerea timpului in acest sens.

Nu exista o crema care sa determine celulita sa dispara in prezent, insa femeile care isi doresc sa scape de celulita ar trebui sa treaca pragul centrelor de infrumusetare care vand radiofrecventa, iar in urma mai multor sedinte de radiofrecventa vor putea scapa de celulita.

Un tratament radiofrecventa poate oferi rezultate spectaculoase, doar daca femeile vor urma un regim alimentar sanatos, si daca acestea vor avea un stil de viata echilibrat.

Ei bine, revenind la povestile despre celulita, trebuie precizat faptul ca se spune ca odata cu trecerea timpului si cu inaintarea in varsta, aceasta se agraveaza. Aici trebuie sa le oferim femeilor o veste proasta si sa spunem ca acesta nu mai este un mit ci este un adevar.

Se spune deasemenea ca numai persoanele care nu merg la sala si care nu fac sport au celulita, insa acesta cu siguranta este un mit. Exista o multime de femei care merg zi de zi la sala si care au celulita. Mai mult decat atat, chiar si persoane care urmeaza diete recomandate de nutritionisti se pot confrunta cu aceasta problema.

Se mai spune printre altele si ca exercitiile cardio de la sala sunt calea catre picioarele fara celulita, insa si acesta este doar un alt mit. Exista multe persoane care fac zilnic exercitii cardio la sala, insa care tot au celulita.

Cel mai bine ar fi ca toate persoanele care se confrunta cu aceasta problema, sa opteze pentru un tratament cu aparatul de radiofrecventa, iar astfel vor scapa foarte rapid de celulita.

Plus de asta, radiofrecventa este un tratament placut si relaxant, si nu are nici un efect advers asupra pielii, asa ca ar fi pacat ca persoanele care au celulita sa nu opteze pentru radiofrecventa.

 

0 Shares
You May Also Like