Multifunctionale Laser Second Hand online

0 Shares
0
0
0

Multifunctionalele sunt aparaturi necesare pentru orice firma care are un volum regulat de printare/scanare/copiere. Denumirea de multifunctionale vine evident de la functiile de multi-tasking. Acest tip de imprimante indeplinesc simultan mai multe cereri si anume: pot printa fata-verso, pot scana fata-verso, in timp ce scaneaza pot copia si asa mai departe.

Multifunctionalele laser fac parte din categoria must-have, iar orice companie care isi respecta clientii si timpul lor de asteptare, apeleaza la acest tip de aparaturi. In ceea ce priveste costul lor, nu este unul intocmai mic, asadar poti opta pentru inchirierea lor sau pentru cele de tip second-hand.

Multifunctionalele laser second hand indeplinesc aceleasi conditii ca si cele noi, diferenta fiind de cateva folosiri in plus sau unele piese inlocuite cu altele decat cele originale. Acest tip de aparaturi pot ajunge desigur la pretul de 2000-3000 RON, chiar daca sunt resigilate, preturile pornind de la aproximativ 500 de lei.

Orice persoana cu acces la internet poate citi recenzi, poate comanda si poate cere foi de teste pentru multifunctionalele laser second hand. Ce trebuie sa stiti insa, atunci cand comandati de pe internet, sunt specificatiile produsului si functiile acestuia.

Un alt aspect pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand doriti achizitionarea unor copiatoare profesionale este cartusul. Cartusul sau cartusele pot fi incarcate in proportii diferite, urmand refill-ul sa fie facut de cel care comanda. Laserul acesteia poate fi monocrom dar si color.

Cand vine vorba de format, achizitionarea multifunctionalei trebuie sa depinda si de acest aspect. Formatul paginii suportat de catre multifunctionala poate fi A4, A2, A3, A1 sau doar una dintre acestea. Totul depinde de motivul achizitionarii si intrebuintarea acesteia dupa ce ajunge la destinatie.

Specificatiile multifunctionalei sunt mereu puse la dispozitia clientului, astfel puteti afla in cat timp printeaza o pagina sau care este rezolutia printarii. Volumul lunar maxim pe care il poate suporta o multifunctionala laser este un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand va hotarati sa o cumparati. Acest lucru depinde, de asemenea, de volumul de imprimare pe care societatea il necesita.

Pentru fiecare dintre functiile pe care o multifunctionala le indeplineste, respectiv imprimare/scanare/copiere, are cateva specificatii. In ceea ce priveste scanarea, puteti afla rezolutia scanarii si tipul de scanare. Copierea are si ea la randul ei cateva functii, respectiv: copierea cardului de identitate, copierea unui poster sau copierea perfecta a unei pagini.

Atunci cand vine vorba de producator, chiar daca sunt second hand, HP, Samsung, Canon sau Brother se regasesc in comercializarea multifunctionalelor de acest tip.

Consumabilele sunt si ele un alt detaliu pe care multifunctionala laser second hand il are. In ce proportii se livreaza cartusul si ce acoperire poate avea un cartus plin. De asemenea, fiecarui tip de multifuntionala i se potriveste unul sau mai multe tonere, iar inlocuirea acestora cu unele care nu corespund duce la defectarea acesteia.

Dimensiunea si capacitatea multifunctionalei trebuie luate in considerare, deoarece acestea necesita libertate de miscare pe langa ele, dar si deschiderea completa a capacelor de imprimare.

0 Shares
You May Also Like