Optimizarea SEO, secretul unei afaceri de succes

Optimizarea SEO, secretul unei afaceri de succes

0 Shares
0
0
0

Fie ca detineti un hotel, un magazin offline sau un restaurant, crearea unui site prin care sa va faceti cunoscute produsele si serviciile este importanta. Odata ce ati creat site-ul, trebuie sa acordati o importanta deosebita procesului de optimizare SEO, prin care va asigurati ca site-ul dumneavoastra se va bucura de o buna indexare in Google .

Daca va intrebati ce este optimizarea SEO, aceasta este optimizarea pentru motoarele de cautare, prin care site-ul optimizat va aparea printrele primele pozitii in motoarele de cautare, precum Google, Yahoo sau Bing. Datorita faptului ca Google este printre cele mai utilizate motoare de cautare din Romana, fiind utilizat in proportie de 90%, SEO consta in principal in optimizarea pentru a aparea in pozitii fruntase in Google.

Indiferent de tipul afacerii dumneavoastre, fie online, fie offline, va puteti creste numarul de clienti prin crearea unui site sau printr-o buna optimizare a site-ului deja creat. Pentru aceasta, se apeleaza la tehnici de optimizare SEO, fie tehnici On-site, fie Off site.

Tehnicile On-Site constau in optimizarea continutului site-ului, prin utilizarea cuvintelor cheie in locurile relevante si optimizarea structurii site-ului, pentru a contribui la o buna indexare a paginilor.

Optimizarea SEO Off-Site consta in cresterea popularitatii site-ului, prin obtinerea de backlink-uri. Aceasta cuprinde inscrierea site-ului in directoare web, scrierea de articole de calitate pe site sau pe blog, care va permite obtinerea link-urilor de la alte bloguri, dar este recomandata  si publicarea linkului in retelele sociale.

Prin urmarea pasilor de optimizare SEO, va asigurati ca oferiti un continut al site-ului usor de citit, de indexat si de catalogat de motoarele de cautare, astfel incat continutul sa se orienteze direct catre utilizator. In plus, pentru o buna indexare in Google este extrem de important ca intreg continutul site-ului sa fie unic si sa nu se regaseasca pe niciun alt site, pentru a evita micile probleme pe care le puteti intampina astfel in pozitionare.

Pentru a fi siguri de reusita si a creste vizibilitatea online, astfel incat site-ul dumneavoastra sa se bucure de un numar cat mai mare de vizitatori, puteti apela la serviciile unei firme specializate pe SEO. In plus, exista si alte servicii, alaturi de optimizarea SEO, precum Social Media, care va pot ajuta sa cresteti popularitatea site-ului.

Uneori se poate intampla ca un site bine structurat, care sa fie conceput pentru a veni in sprijnul utilizatorilor sa nu aiba numarul de vizite la care va asteptati. Pentru a solutiona aceasta problema, puteti apela la serviciile unor specialisti SEO.

Spre exemplu, pe site-ul www.danbradu.com veti gasi numeroase solutii pentru a imbunatati indexarea site-lui in Google si pentru a creste numarul de vizitatori. Solutiile prezentate pe acest site sunt mentine sa va  imbunatateasca reputatia platformei web.

In cazul in care nu sunteti sigur de serviciile pe care le doriti sau nu stiti exact care sunt serviciile de care site-ul dumneavoastra are nevoie, atunci puteti apela la serviciul Audit Seo Gratuit, care este oferit pe www.danbradu.com, pentru a se realiza o evaluare completa a site-ului dumneavoastra din punct de vedere SEO. Astfel, veti sti cum trebuie sa procedati pentru a ocupa  pozitia dorita in Google si a va imbunatati afacerea.

0 Shares
You May Also Like